Retro Rádió – Online

 

Retró Rádió

A Retro Rádió egy pillanatra megállítja az idő őrülten rohanó kerekét és visszapörgeti a szalagot. Boldog és gondtalan órákat, igaz barátokat idéznek meg a rádió műsoraiban. A rádió azért jött létre, hogy a nap 24 órájában nosztalgikus zenékkel szórakoztatja az örökké fiatalokat, a nem oly régmúlt zenéivel.

A Retro Rádió Nyíregyháza rádiója, a környék és a város egyik leghallgatottabb rádiója, melyben a nosztalgikus hangulaté a főszerep. A rádióban minden percben nagy slágerek csengenek fel a régmúlt kor zenéiből. A műsoroknak és a zenei válogatásoknak köszönhetően a hallgatók visszarepülhetnek az időben. A rádió hiánypótló, hiszen a Sláger Rádió megszűnése óta újra van egy médium, amely az igényes zenéket szerető nagyközönség igényeit kielégíti.

A rádióban a zene a trendi retro atmoszféra mellett kiváló, a környéken ismert egykori rádiósok,  újságírók teszik teljessé. A szerkesztett műsorok között az aktuális hírek, a humor és a közvetlen hangvétel jellemző. Nem véletlen, hogy 2014-ben is a 30-59 éves korosztály körében a leghallgatottabb rádió volt (32.6%) Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, megelőzve a Sunshine FM, a Class FM és a többi rádió (Rádió Pont 1, Kossuth Rádió) adót (forrás: TNS Hoffmann-Mediameter).

Retro Rádió

forrás: retroradio.hu

A rádió műsorai rendkívül színesek, a hétköznapokat Hajnali Beszélgetések kezdik 4 órakor. Ezután reggel 5 és 6 óra között csak a magyar zenéké a főszerep. A Retro Rádió reggeli műsora, a Reggeli Feles 6 órától egészen 10 óráig tart. A korán kelőket és a munkába indulókat Simon Norbi és Fun Thomas szórakoztatja. A Turmix műsorban Áncsán Ágnes várja a nosztalgia zenét kedvelő hallgatókat.

Retro Rádió - Reggeli Feles

forrás: retroradio.hu

A rádió műsorából nem maradhat el a kívánság műsor sem, a Like műsorblokkban Gaál Tamás várja a betelefonáló és levelező hallgatók kéréseit. Délután a Traffic Jam veszi kezdetét Molnár Ginával, amelyet 5 órától az esti Kiwi követ Igaz Laci-val. A Mix Akták műsorvezetője B. Tóth László. A hallgatók ezután sem maradnak zene nélkül, az Éjszakai Műszak, a Magyar Óra egészen reggelig várja az éjszakázókat. A hétvégén Retro Show és Retro Weekend szórakoztatja a nyíregyháziakat Szendi Hajni és Nagy Ferenc közreműködésében.

Retro Rádió

Műsorok: Arána, Éjszakai Műszak, Hajnali beszélgetések, Magyar Óra, Reggeli Feles, Turmix, Like, Traffic Jam, Esti Kiwi, Mix Akták
Műsorvezetők: Simon Norbi, Fun Thomas, Áncsán Ágnes, Gaál Tamás, Molnár Gina, Igaz Laci, B. Tóth László, Szendi Hajni, Nagy Ferenc, Kovács Edit, Simon Roli

Retro Rádió információk

Cím: Retro Rádió Nyíregyháza
4400. Nyíregyháza, Eötvös u 9/A.
Telefon: 06-42/444-022
Szerkesztőség: 06-42/401-035
SMS és MMS szám: 06-30/333-1039
Email elérhetőség: info@retrofm.hu
A rádió internetes címe: http://www.retroradio.hu
Facebook: https://www.facebook.com/retrofmradio

Rádió frekvenciák:
103.9 MHz: Nyíregyháza és környéke