Rádió Gold

 

A Rádió Gold a 60-as, 70-es és 80-as évek legismertebb magyar és külföldi slágereit játssza egész nap, sokféle műfajban. A Rádió Gold egyedüliként azzal a céllal jött létre, hogy életben tartsa ezt a zenei korszakot. Akit érdekelnek a popzene klasszikusai, a rock and roll hősei, az újrahallgathatja az örökzöld slágereket.

Rádió Gold online


A Rádió Gold rádióban a legendás külföldi slágerek szólalnak meg a popzene aranykorából. A műsorban olyan híres előadóktól lehet slágereket hallani mint Elvis Presley, Fats Domino, Jerry Lee Lewis, Little Richard, Diana Ross, Supremes, Davel Clark Five. Nem hiányozhatnak persze az örökzöld magyar slágerek sem, így sokszor hallani dalokat Konzs Zsuzsa, Kovács Kati, az Illés, Omega előadásában.

Rádió Gold

A 60-70-80-as évek legnagyobb slágereit játssza a Rádió Gold (forrás: goldmusic.hu)

 

A rádiót még 2014-ben indították, melynek működését az Egri Nyitott Kapu Alapítvány támogatja. A készítők véleménye szerint, a 60-70-80-as években élő fiatal korosztály is megérdemel egy rádiót, annál is inkább mert ekkor forradalom volt a hazai és a külföldi könnyűzenei életben. Szólt a rock and roll, beköszöntött a beatkorszak és a rock, újdonság erejével érkezett a disco és a funky.

A rádió mottója: „Rádió Gold! Nagy idők nagy slágereivel! Vissza a gyökerekhez!”

Rádió Gold

Rádió Gold információk

Cím: Egri Nyitott Kapu Alapítvány
3300 Eger, Csiki S.u.19
Email elérhetőség: gold@goldmusic.hu
A rádió internetes címe: http://www.goldmusic.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/goldmusic.hu/

Rádió frekvenciák:
A Rádió Gold jelenleg csak online elérhető.