Poptarisznya rádió

 

Poptarisznya rádió – Oldies:

Poptarisznya rádió – Blues:

Poptarisznya Rádió online

A Poptarisznya.hu 2011-ben indult internetes rádió egy netes állomással, melyet nemes egyszerűséggel Poptarisznya.hu-nak neveztek el az alkotók. Ezen az állomáson hallható az összes, műsorvezetővel készült élő műsor.

Pár éve, mikor több tematikus zenei csatornát (alcsatornát) is útjára indítottak a szerkesztők, a Poptarisznya.hu addigi egyetlen rádióállomását főcsatornának nevezték el, amely azóta a Poptarisznya Retro alcímet kapta. Ez a név a csatornán hallható zenei időszakra vonatkozik, lévén a 60-as, és a 70-es évek korai szakaszát átvette a Poptarisznya Oldies alcsatorna, így a főállomás zenei arculata a 70-es 80-as 90-es évek gerincére épül.

A jelenlegi főcsatornán zajlanak továbbá az élő műsorok, és az ismétlések, valamint a legváltozatosabb Retro zenéket is itt hallhatják.

A repertoár a 70-es 80-as 90-es évek zenéire épül, de a műsorvezetők szabad kezet kaptak zenei értelemben, ezért bizonyos műsorokban előfordulnak modern, vagy akár oldies hangulatú dalok éppúgy, mint pl. a különféle rétegzenék, pl. rock, jazz, vagy a blues.

A Poptarisznya Oldies egy, a 60-as 70-es évek magyar, és külföldi slágereit vegyesen játszó internetes rádióállomás. Itt a nap 24 órájában kizárólag a korra jellemző beat, pop, rock, és egyéb stílusú zenéket hallgathat az, aki ide kapcsol.

A klasszikus értelemben vett rágógumizenéktől egészen a kemény rockcsapatok nótájáig minden hallható, ami az akkori időszakban számított, ráadásul zenei repertoárunkat 2020 tavaszán tervezzük az eddig beérkezett hallgatói kívánalmaknak megfelelően bővíteni.

Blues 24 az első olyan hazai blues rádió, amely a stílus műfajának teljes palettáját felölelve éjjel-nappal válogatott blues dalokat sugároz.

Az állomás tematikus struktúrában, megadott műsorrend szerint sugározza a bluest, így a különféle zenei stílusok között mindenki könnyen megtalálhatja a neki legjobban tetsző műsorokat.

Poptarisznya elérhetőségek, weboldal:

A FŐSTÚDIÓ TELEFONSZÁMA: +36 30 308 98 44
EMAILCÍM: info(kukac)poptarisznya.hu
FACEBOOK: https://www.facebook.com/poptarisznya
WEBOLDAL: https://poptarisznya.hu

Forrás: Poptarisznya.hu