Nonstop Rádió

 

Nonstop Rádió – Online

Hallgasd a Nonstop Rádiót, Magyarország online rádióját, amelyben nincs felesleges beszéd, csak zene a retró zenéktől a mai slágerekig.

Csak zene, gyakorlatilag reklám nélkül. Egy magyar online, internetes rádió, kiemelkedő változatosságú zenével, professzionális arculattal, amely bátor, formabontó, és sok esetben szembe megy a trendekkel. Az online Nonstop Rádióban nem szól más, csak zene, szünet nélkül, retrótól a mai slágerekig. Ez valóban egy csak zenei online (internetes) rádió.

A Nonstop Rádióban olyan változatosságban hallhatod a ’80-as, ’90-es, 2000-es évek zenéit és a jelen kor legfrissebb, legnagyobb slágereit online, ahogyan eddig egyetlen más mainstream, könnyűzenei rádióban sem.

A Nonstop Rádió Magyarország online rádió adásában kizárólag olyan dalok szólnak, amelyek átmennek a Nonstop Rádió szűrőjén, és valódi változatosságot nyújtanak. Csak zene beszédmentesen, politikamentesen, függetlenül mindenkitől. Kizárólag a legnagyobb slágerek a ’80-as évektől napjainkig, egy igazán modern, online rádióban, majdnem teljesen reklám nélkül.

Nonstop Rádió – elérhetőségek:

A Nonstop Rádió  és a https://www.nonstopradio.hu/ weboldal üzemeltetője a SoundPlus Kft.
Facebook oldal: https://www.facebook.com/nonstopradio.hu
Instagram: https://www.instagram.com/nonstop_radio
E-mail: info@nonstopradio.hu