Music FM – Online

 

A Budapest és körzetében hallgatható Music FM rádió a régi Juventus rádió frekvenciáján elérhető. Az elmúlt években rendkívül nagy népszerűségre tett szert a változatos műsorok és kiváló zenei válogatásoknak köszönhetően.

Music FM online


A rádió 2012. márciusában indult útnak a budapesti 89.5MHz-es frekvencián. A Music FM szlogenje: „összehoz minket”, amely roppant találó a fiatalos stílusú rádió esetében. A rádiót főképp a fiatalok hallgatják, hiszen a legfrissebb slágereken túl kiváló mixek is gazdagítják a műsorok repertoárját.

Music FM - Önindító

Music FM – Önindító (forrás: musicfm.hu)

 

A rádió legnépszerűbb műsorai az Önindító, Call Center, Lets Go Extra, Lets Go, Délutáni Road Show, Music Doctor, Made in Hungary vagy a Music Killer. Minden szombaton és vasárnap délután 5 órától kívánságműsor a Music FM-en. Éjszaka sem unatkoztok, hiszen az Éjszakai Műszak műsornak köszönhetően, ekkor sem áll meg az élet. Az Autogram blokk kimondottan az autókat kedvelőknek szól, hiszen híreket, újdonságokat, tippeket és tanácsokat hallhatnak a témában.

A Made in Hungary hétfőtől vasárnapig 11-12 óra között szórakoztatja a Music FM hallgató közönségét. Ebben az órában a rádió a haza zenei világot veszi célpontba lemezlovasokkal, kiadókkal és a hazai élet művészeivel.

A rádió egyik leghallgatottabb reggeli műsora az Önindító, a beindító reggeli show. A műsorban 2014. októberétől új időszámítás kezdődött, hiszen új műsorvezető hármas került a mikrofonok mögé. Minden hétköznap reggel 6 és 10 óra között Bochkor Gábor, Pordán Petra és István Dani szórakoztatja a munkába indulókat és a reggeli korán kelőket.

A Music FM rádió a budapesti 89,5 MHz frekvencián sugároz. Az adó Budapesten és annak 100km-es környezetében fogható, ezzel lefedettsége az országban megközelíti a 35 százalékot. A Prodo Voice Zrt. csatornája 2012. március 7-én kezdte meg adását. A Music FM szlogenje: „89.5 Music FM – összehoz minket”.

A Toplista sem maradhat le a rádió életéből, a MusicFM Top 50 műsorban Balogh Tamás várja a hallgatókat. Budapest legjobb 50-es listáját minden hétvégén délután kettőtől hallhatjátok. A legjobb dalok, változatosabbnál változatosabb stílusok a legismertebb újdonságok a 89.5 MHz-en és a Radjo.hu – Mert Rádiózni jó oldalon.


89.5 Music FM rádió

Műsorok: Autogram, Best of Music FM, Call Center, Délutáni Road Show, Éjszakai műszak, Kívánságműsor Cookyval, Kívánságműsor hétvégén, Lets Go, Lets Go extra, Music Doctor, Music FM Top 50, Music Killers, Music Málna, Music Party Cookyval, Önindító

Műsorvezetők: Balogh Tamás, Bochkor Gábor, Cooky, Horváth Szilárd, István Dániel, Juhász Gergely, Music Málna, Mák Kata

Music FM információk

Cím: 89.5 Music FM
1138 Budapest, Népfürdő utca 22. B torony V. emelet
Telefon: 06-70/2 895-895
Központi telefon: 06-1/799-88-95
Email elérhetőség: info@musicfm.hu
Önindító elérhetőség: onindito@musicfm.hu
A rádió internetes címe: http://www.musicfm.hu
Facebook: https://www.facebook.com/musicfmhungary

Rádió frekvencia: FM 89.5 Mhz (Budapest és körzetében)