MegaDance Rádió

 

A MegaDance Rádió, Magyarország legrégebbi internetes rádiója még 2004-ben jött létre, jelenlegi formájának alapjait DJ DNS, DJ Easy segítségével hozta létre. A rádió kezdetben, pár órában kizárólag Trance és Dance zenét sugárzott néhány hallgató részére. Később több hallgató és amatőr DJ is csatlakozott a stábhoz, melynek köszönhetően 2006 márciusában egy megújulás következett be a rádió életében. Jelenleg a nap 24 órájában szól online a rádió, melyben már megférnek a ma népszerű zenei stílusok és a 70-es, 80-as, 90-es évek zenéi egyaránt.

A MegaDance Rádió 2004. novemberében alakult, jelenleg Magyarország egyik leghallgatottabb internetes rádiója. A 2006-ban úgy döntött a rádió, hogy megpróbálja színesebbé tenni műsorait.

A rádiót szlogenje: MegaDance Rádió – Ne Hallgass Másra!

MegaDance Rádió

A MegaDance Rádió 2004 óta van jelen a hazai internetes rádiózásban (forrás: megadanceradio.hu)

A rádióban helyet kaptak a 70-es évek slágerei, a 80-as évekből az italo disco, illetve az akkoriban nagyon népszerű könnyed amerikai rock. Szerepelnek a „SAW” (Stock-Aitken-Waterman) korszak toplistás slágerei, a felejthetetlen 90-es évek zenei világa, a 2000-es évek sikerformációi (ATB, French Affair, Alcazar, ATC, Ultra Nate, BWO, Barthezz stb.). Ezek mellett megszólalnak a mai slágerek is, azokból is a dallamosabb dalok, mellőzve a progresszív stílust. A műsorokban feltűnik számos közvetlen szomszédos nemzet slágere is.

A rádió célja, hogy változatos zenei palettával, a lehető legszélesebb korosztály zenei igényét próbálja meg kielégíteni, és mindezt reklámmentesen.

MegaDance Rádió

Műsorok: Mega Disco, Yobit Disco, TIme Machine, Dance Dr, Megazuhany, RetroParty, Zenefürkész, Extázis, Most Wanted, Easy Live, Easy Live Mix, Zuhany Extra, Night Mixers, Weekend M.S, Vasárnapi koktél, Magyaróra, MegaSaláta, Masiniszta
Műsorvezetők: DJ Dns, DJ Tired, DJ Easy, Szuszidi, DJ Max, StevieBoy, Bodor Tomi, Gyurmagyuri, DJ Jany, Yobit, Mc Pet, Hones, Dr Tom, Gy. Tomi. Jozzy

MegaDance Rádió információk

Központi Tel. / sms : +36 30 7315 823
Email elérhetőség: info@megadanceradio.hu
A rádió internetes címe: http://www.megadanceradio.hu
Facebook: https://www.facebook.com/megadanceradio/

Rádió frekvenciák:
A rádió jelenleg csak online elérhető