Laza Rádió

 

A Laza Rádió 2005 decembere óta sugározza adásait az interneten. A rádió zenei kínálata szinte az összes könnyűzenei műfajt átöleli. A rádió műsorvezetői reggeltől késő estig szórakoztatják a hallgatókat. Stílusban más és más műsorblokkokat hallgathatnak. A rádió szlogenje: “Laza Rádió, terjedünk mint a vírus!”.

A rádió lejátszóban alap esetben a Főcsatorna indul el. Ha szeretnél váltani a Mulatós, a Magyar, a Bermuda vagy a House-Electro csatornára, akkor azt könnyen megteheted a lejátszó alján található playlist segítségével.

A Laza Rádió tulajdonosi része 2016. január elején úgy döntött, hogy nem kívánja tovább vinni a Laza Rádiót, viszont sem a műsorvezetőket, sem a hallgatókat nem akarták cserben hagyni, ezért a Laza Rádió műsorvezetőit a RadioMusicBomb átvette. A Laza Rádió lazaságát, műsorstruktúráját, műsorvezetőit ígéretükhöz híven megtartották.

Az új RádioMusicBomb rádiót mostantól itt, és a RadioMusicBomb aloldalon is hallgathatjátok.

Sajnos 2016. márciusában technikai okok miatt a RadioMusicBomb online adása leállt, a Facebook oldalukon azt ígérik a tulajdonosok, hogy 2016. április végére ismét elérhető lesz a rádió!

Laza Rádió:
A Laza Rádió a nap 24 órájában sugározza adását, kora délelőttől késő éjfélig műsorvezetéssel, hajnalban pedig csak zenével várja hallgatóit. Minden délben és este kívánságműsorral jelentkezik a rádió, ahol a hallgatók kéréseit teljesítik a műsorvezetők. A rádió zenei választéka rendkívül széles, és minden korosztály számára szól, a legkisebbektől az idősekig. Az internetes elérhetőségnek köszönhetően rengeteg külföldön élő magyar hallgatója is van a rádiónak.

Laza Rádió logo

A rádió tematikus csatornáiban a csatorna nevéből kiderül a stílus is. A hallgatók részesei lehetnek a legjobb mulatós, pop-mulatós nótáknak, mint például MC Hawer, Bódi Guszti, Nótár Mary és a többiek. A legjobb magyar nóták is felcsengenek, magyar zenészektől a rocktól a popig bezárólag, 80-as évektől egészen napjainkig. A Barmuda részben teljesen vegyes stílusú dalok hangzanak el: pop, house, dance, trance kínálattal. A 7D7S electro blokkban a keményebb zenei hangzásokat szerető hallgatókat várják a műsorvezetők. Ebben a sávban megtalálhatóak az electro, electro house, club, underground, minimal, techhouse, party mix és hasonló zenei stílusok.

Laza Rádió

Műsorvezetők:     BobyToo, Borisz, BSide, Csiky, Csoszi, Dave, Degood, DjZsolti, DrSz, FeriBacsi, Franklyn and Mateo Poeg, Georg, Kriszpi,  PeetR, Pery, Python, Roberto, Sandro Dj, SySERR, Tipli, Vain, Vipy D, Zsoca

Laza Rádió információk

Email elérhetőség:

Általános információk: media[@]lazaradio[.]com, marketing[@]lazaradio[.]com
A rádió internetes címe: http://lazaradio.com
Facebook: https://www.facebook.com/LazaRadio

Rádió frekvenciák: csak interneten elérhető online rádió