Klubrádió – Online

 

A Klubrádió a tiszta és őszinte beszélgetéseket helyezi középpontba, nem leírt kérdéseket, nem leírt válaszokat ad a hallgatóknak. A rádió műsorai között mindenki találhat magának való témát, témákat, melyeket a hozzáértő szerkesztők és a színvonalas műsorvezetők tesznek igazán egyedivé.

Klubrádió online


A Klubrádiót naponta mintegy 300 ezer hallgatót ér el, hallgató táborát leginkább a magas iskolai végzettségű, vezető beosztású személyek hallgatják. Egy Klubrádió hallgató több mint 3 és fél órát tölt el átlagosan a rádió hallgatásával.
A rádió valódi kérdéseket tesz fel és nem részlehajló. A rádió célja, hogy visszahozza a sajtószabadságot és a demokratikus hanghordozást a magyar médiában.

Klubrádió

Forrás: klubradio.hu

A rádióban mindig érdekes műsorok vannak, érdekes beszélgetések, melyekben a szerkesztők intelligensen állnak a fontos kérdésekhez is. A rádió változatos műsorai között a legtöbb hallgató találhat magának való érdekesé témát.

Klubrádió

Műsorok: Aczélsodrony, Addig jó, míg Kádár él, Athenaeum, Az elmúlt négy év, Az Európa-sztori, Balkanyar, Basszus, Belső közlés, Bemutatópéldány, Bor Klub, Dobszerda, Édes Hazám, Egyébként, Éljen a Jogával, Élőben a városból 2.0 – autótól a zebráig, Esti gyors, Esti mese, Eurozóna, Ez itt a kérdés!, Felütés, Fülbevaló, GO! Magazin, Grillázs, Hallójárat, Hátaztán, Hetes Stúdió, Hírek, Hírforrás, Így jöttünk, Ingatlanpiac, Innomány, Játék, Jazzteszt, Kabaré, Kalózkodás, Kék ördögök, Klubdélelőtt, Kofavizit, Kultúra, Könyvklub, Közlekedési Hírek, Latin, Latin Grillázs, Legyen Ön is világbajnok, Mecénás, Megbeszéljük…, Mert beszélgetni jó, Műsorváltozás!, Nívó – a minőség magazinja, Női vonal, Partitúra nélkül és még sok más érdekes műsor (A műsorokról részletesen és további műsor lista a Klubrádió hivatalos oldalán a Műsorok menüpont alatt található).
Műsorvezetők, munkatársak: Arató András, Pataki Gábor, Bolgár György, Dési János, Gálvölgyi János, Rangos Katalin, Ungvári Tamás, Pálinkás Szűcs Róbert, Andrassew Iván, Váradi Júlia, Zentai Péter, Győrfi Miklós, Bódy Gergő, Szentpéteri Nagy Richard, Mélykuti Ilona, Szénási Sándor, Pikó András, Neuman Gábor, Berecz Anna, Oláh Andrea, Jaksity Kata, Németh Tamás, Törtei Takács Kriszta, Balog József, Göczey Zsuzsa, B. Bíró Zoltán, Kun Zsuzsa, Szakonyi Péter, Sugár Ágnes, Szelestey Lajos, Ámon Betti, Vámos Miklós, Csisztu Zsuzsa és még sokan mások. (A teljes műsorvezetői és munkatársi lista a Klubrádió hivatalos oldalán található meg).

Klubrádió információk

Cím: Klubrádió
1037. Budapest, Bukor u. 1-3-5.
Fax: 06-1/437-6738
Telefon: 06-1/2406-953 , 06-1/2407-953 , 06-30/3030-953
SMS szám: 06-30/3030-953
Email elérhetőség: info@klubradio.hu
A rádió internetes címe: http://www.klubradio.hu

Klubrádió frekvenciák:
92.9 MHz: Budapest környékén