Karácsonyi Rádió – A legszebb karácsonyi dalok egy helyen

 

Karácsonyi Rádió:


Közeleg Szent Karácsony ünnepe, ennek alkalmából a Radjo.hu elindította a Karácsonyi Rádió oldalát. Az oldalon nem csak egy rádió hallgatható, Magyarország és a világ legnépszerűbb és leghallgatottabb karácsonyi dalai lettek összeválogatva nektek. A rádiós lejátszóból mindenki kiválaszthatja azt a karácsonyi rádió csatornát, amely a legszimpatikusabb számára. A listában megtalálható a Christmas FM, Magyarország egyetlen karácsonyi rádiója, az I Love Xmas rádió, amely egyedüliként a ma legjobb karácsonyi dalait sugározza. Az alternatív és a rock zene szerelmesei is megtalálhatják kedvenc karácsonyi nótáikat a Cutting Edge of Christmas amerikai rádióban. Akik pedig a klasszikus, templomi, kórusos nótákat szeretik, azok a Christmas Traditional Classics karácsonyi válogatásában tudnak önfeledten készülődni az Szent Ünnepre.

A Karácsonyi rádiókról röviden:

A Christmas FM 2015-ben indult Magyarországon, a rádió célja, hogy a Magyarországon ismert legjobb karácsonyi dalokat játssza a nap 24 órájában. A dalok között elhangzanak a klasszikus karácsonyi nóták, a legjobb magyar pop karácsonyi dalok és a népszerű világsztárok feldolgozott karácsonyi énekei.

A rádiók között megtalálhatóak a világon leghallgatottabb ünnepi rádiók, az I Love Xmas, a Cutting Edge of Christmas, Christmas Pop és a Christmas Traditional Classics.

Karácsonyi Rádió

Karácsonyi dalok rádiója

Az I Love Xmas online internetes rádió székhelye Köln. A rádió leginkább a ma és az elmúlt évek pop slágereit sugározza hallgatói számára. Így aki a klasszikus, tradicionális ünnepi nótákra vágyik, az nem ezt a rádiót fogja választani. A rádióban a ma legnagyobb énekesei hallhatóak, Ariana Grande, Coldplay, Rihanna, Katy Perry, Lady Gaga, Olly Murs, Chris Brown, OneRepublic és sokan mások. A rádióban a legújabb, még sosem hallott karácsonyi feldolgozások mellett az énekesek saját készítésű ünnepi szerzeményeit is meghallgathatjátok.

A Christmas Pop rádió szintén a ma slágereiből válogat. Aki szereti a populárisabb, népszerű dalokat, az biztosan megtalálja kedvenc ünnepi nótáit a rádió kínálatában.

A Cutting Edge of Christmas karácsonyi rádió az alternatív, rock stílus kedvelői számára jött létre az egyesült államokbeli New York városában. A sugárzott nóták között rengeteg pörgősebb, rockosabb karácsonyi szerzeményt hallhattok, amelyeket Magyarországon ritkábban hallani.

A Christmas Traditional Classics rádiót a régi, klasszikus karácsonyi dalok kedvelőinek ajánljuk. A legtöbb dal templomi, kórusi kísérettel hallható, az igazi régi idők karácsonyát idézi vissza. Akik a nyugodtabb zenéket kedvelik, és szeretik a nosztalgikus, régi korok karácsonyát, azoknak biztos kikapcsolódást nyújt a rádió.

Az Alway Christmas rádió az év 365 napján, a nap 24 órájában a legváltozatosabb karácsonyi dalokkal várja hallgatóit. A  rádióban a klasszikus, hagyományos karácsonyi énekek, gospelek, himnuszok hangzanak el.

Karácsonyi Rádió

A Radjo.hu oldalon a későbbiekben további csatornákkal bővül a Karácsonyi Rádió kínálata, érdemes visszatérni később is oldalunkra!