Juventus Rádió – Online

 

A Juventus Rádió Magyarország leghallgatottabb rádiói közé tartozik, a rádiót a 103,9 MHz-es frekvencián lehet hallgatni Budapest és vonzáskörzetében. A legnépszerűbb műsorok közé tartozik a Hello Budapest!, a Budapesti Arcok és a Juventus Lights!

2015. november 2-a után a Juventus Rádió helyét átvette Sláger FM rádió. A rádiót megtalálhatjátok oldalunkon, jelenleg ezen az oldalon is a Sláger FM adását hallgathatjátok.

Juventus Rádió online


A Juventus Rádió Magyarország leghallgatottabb rádióinak egyike, a nagy országos kereskedelmi rádiók (Class FM, Music FM, Klubrádió, Rádió 1) indulásáig a Juventus volt az ország legnagyobb magán kézben lévő rádiója, hallgatottságban majdnem utolérte a Kossuth Rádiót. Az Antenna Hungária által üzemeltetett Széchenyi-hegyi adótorony szórja a műsorokat ultrarövidhullámon. A Juventus Rádiót online hallgathatják a hallgatók, vagy Budapest és környékén az FM 103,9 MHz-en. A rádió rengeteg zenét vonultat fel, de mellettük az aktuális hírek, sporthírek, időjárás, útinform hírek és érdekességek sem maradhatnak el.

A rádió 1988-ban lett alapítva Rádió Juventus Balaton néven. Kezedetben csak középhullámon volt hallgatható a rádió, mint balatoni regionális rádió. 1991-ben a Kab-hegyi nagy teljesítményű adótoronynak köszönhetően országos kereskedelmi rádióvá nőtte ki magát. 1995-ben a Sláger Rádió és a Danubius Rádió indulása után a Juventus rádiónak le kellett mondani a FM 93,9 MHz-es Kab-hegyi frekvenciáról, így a rádió országosból budapesti körzeti adóvá minősült vissza. Az 1999-2002-es években a rádió csak FM 89,5 MHz-es frekvencián sugárzott. Később a budapesti vételkörzetet kibővítette a rádió, hiszen a 2005-től már Fonyód környékén is fogható volt a rádió.  A rádió többször is megpróbált országos szintű sugárzást elérni, de végül ezek a próbálkozások kudarcba fulladtak, így megmaradt budapesti regionális rádióként.

Juventus Rádió

forrás: juventus.hu

A Juventus rádió műsorai közül kiemelendő a Hello Budapest!, amely minden hétköznap reggel 6 órától egészen délelőtt 10 óráig szórakoztatja a Budapesten ébredőket. A műsorvezetők Simori Reni és Esperes Ákos. A Budapesti Arcok Fehér Mariann műsorvezetésével minden hétköznap este 9 és 10 óra között hallható a rádióban. Különböző tematikus műsorok is megtalálhatók a Juventus hétköznapi kínálatában, hétfőn a Sportbánya sport magazin hallható Bányász Árpáddal, kedden a RádióTours utazási magazinból értesülhetnek a legjobb utazási ajánlatokról. Szerdán a Juventus Premier mozimagazin szórakoztatja a hallgatókat Kalácska Gáborral, csütörtökön Fehér Mariann kerül mikrofon elé a Kultúrkoktél műsorban. Pénteken a retró zene szerelmesei örülhetnek, a Deja-Vu műsorban Várkonyi Attila válogatja a jobbnál jobb zenéket. Hétvégenként a Juventus Piac és az Öltöző hallható Barabás Bea vezetésével. A Juventus Rádióból sem maradhat ki a közönség kedvenc kívánságműsor, minden hétvégén déltől egészen este 6 óráig lehet számokat kérni Thuróczy Richárdtól.

Juventus rádió

Műsorok: Helló Budapest!, Budapesti Arcok, Juventus Lights
Műsorvezetők: Barabás Bea, Fehér Mariann, Somogyi Zoltán, Esperes Ákos, Dénes Tamás, Thuróczy Richárd

Juventus Rádió információk

Cím: Juventus Rádió
1134. Budapest, Róbert krt. 82-84.
Központi telefonszám: 06-1/237-5300
Adás telefonszám: 06-40/334-334
SMS: 06-30/30-30-103
Email elérhetőség: musicradio@juventus.hu , zene@juventus.hu
budapestiarcok@juventus.hu
online@juventus.hu , reggel@juventus.hu
A rádió internetes címe: http://www.juventus.hu
Facebook: https://www.facebook.com/juventusradio

Rádió frekvenciák:
103,9 MHz: Budapest és vonzáskörzete