Hit Rádió

 

Hit Rádió online

Hallgasd online a Hit Rádió műsorait oldalunkon. A rádió a keresztény Hit Gyülekezete online rádiója, keresztény zenével, hitéleti hírekkel, élő műsorokkal, igehirdetéssel várja a hallgatókat minden nap. A rádiót egyenlőre csak online, az interneten keresztül lehet hallgatni. A rádió internetes követőinek száma meghaladja a húszezret, így Magyarország egyik leghallgatottabb online egyházi rádiója, a katolikus Mária Rádió mellett.

A Hit Gyülekezete magyarországi alapítású és központú, államilag elismert keresztény egyház; a világszerte mintegy 600 millió tagot számláló pünkösdi-karizmatikus mozgalom tagja. Az Ó- és az Újszövetség tanításait teljes mértékben valló és tanító Hit Gyülekezete a reformáció szellemi örököseként határozza meg magát, napjainkban a legdinamikusabban fejlődő keresztény közösség Magyarországon.

A rádió reggeli műsora az Ébredj velünk!, ahol érdekes témákkal és izgalmas beszélgetésekkel találkozhatnak a hallgatók.

A rádióban a rengeteg zenei válogatás mellett a hétköznapi napokon a Gyújtópont, Igeidő, Középpont, Hitköznapok, Betűtészta, Szabadság rabjai, Hét és Élet műsorokat hallhatjuk.

Hit Rádió
Egyelőre csak interneten elérhető a rádió műsora

Elérhetőségek

Cím: 1105 Budapest, Szent László tér 16.
Telefonszám: +36 1 431 701
Email: szerkesztoseg@hitradio.hu

Honlap: https://www.hitradio.hu/
Facebook oldal: https://www.facebook.com/hitradio.hu/