Visszatért a Rádió 1 Budapestre

Visszatért a Rádió 1 Budapestre, 2016. június 3-án a 96.4 MHz-es frekvencián újra hallható a 2011-ben megszűnt Rádió 1.Az indulást megelőzően együttműködést kötött a Rádió 1-et működtető Radio Plus KFt, valamint a sales house-ként működő TriMedia Kft. A stratégiai együttműködésben a TriMedia Kft. a Rádió1 reklámfeleleteinek értékesítését végzi.

Bakai Mátyás a Rádió 1-et működtető Radio Plus Kft. ügyvezetője szerint, a TriMedia Kft. szakmai tapasztalata garantálja a sikert.

Visszatért a Rádió1 a budapesti 96.4 MHz-es frekvencián (forrás: Facebook)

Visszatért a Rádió 1 a budapesti 96.4 MHz-es frekvencián (forrás: Facebook)

 

A Rádió 1 újjászületése újabb izgalmas rádióval bővíti a budapesti kereskedelmi rádiók listáját.

A Rádió1 reggeli műsorvezetője Esperes Ákos lett, aki dolgozott a Sláger FM-nél, de korábban a megszűnt Rádió 1 reggeli műsorát vezette.  Az Index oldalnak adott interjújában elmondta, hogy a reggeli műsor vezetésével a rádió programigazgatója bízta meg. Egyelőre a lényeg az, hogy „induljon be a verkli és szóljon a zene” – fogalmazott. Egy felmérés alapján az derült ki, hogy a megkérdezett 70 százaléka a kedvenc rádiójának mondaná a Rádió1-et, ha olyan lenne, mint a 2011-ben megszűnt elődje.

Aki nem Budapesten lakik, az oldalunkon az is élvezheti a változatos zenét és izgalmas műsorokat: Rádió1 hallgatás

 

1 hozzászólás

  1. szalay sándor szerint:

    Szia Ákos! Örülök hogy újra halhatlak Hudák Anitát nem lehet vissza hozni ? nagyon hiányzik a müsórbol! Neked sok sikert kivánok az új Rádio1-ben

     

Üzenet írása

Üzenet szövege