Változások a Music FM rádiónál

Két napon belül három műsorvezető is távozott a népszerű budapesti Music FM rádiótól, emellett a Délutáni Road Show műsor is megszűnik.Az Origo hírportál információ szerint Pordán Petra, Balogh Tamás és Horváth Szilárd sem folytatja tovább a munkát a Music FM rádiónál. Így a rádió Délutáni Road Show-jának szinte teljes műsorvezetői gárdája eltávozott. Február 11-én még a rendes adásmenet szerint zajlott a rádió műsora, viszont másnap már egy korábbi adás ismétlése volt hallható a megszokott időben. Az Origo információ szerint, rendkívül hirtelen érkezett a műsorvezetők felmondása, a rádió vezetősége sem volt erre felkészülve.

 

Music FM változások

A Délutáni Road Show két műsorvezetője is távozik (Forrás: MusicFM)

 

Pordán Petra még 2012-ben került a Music FM rádióhoz, ahol az utóbbi években Bochkor Gáborral és István Dániellel hallhatták a rádiózók reggelente. A rádió egyik reggeli adásából kiderült, hogy Pordán Petra titokban tárgyalt egy tévécsatornával, végül közös megegyezéssel hagyta ott a rádiót. Mint később kiderült, a műsorvezetőnő a február 12-én debütáló Halló, Angyalok! című interaktív kívánságműsorát vezeti a Sláger TV-n. Az első adásban az “Angyalok” tinédzserkorukról, életük első szerelméről is mesélnek majd, de kiderülhet az is, hogyan ünneplik a Valentin-napot. A Sláger TV közösségi oldalán, Skype-on és telefonon érkező kívánságokat teljesítik majd, és kiderül a műsor alatt az is, mi volt a hét slágere.

A műsorvezetők hiányát igyekszik mihamarabb pótolni a Music FM rádió: “ugyanebben a műsorsávban egy hasonló jellegű, de elemeiben megújuló műsort tervezünk” – mondták a rádió illetékesei. A két műsorvezető távozása után a Music FM nem felejtette el megköszönni a két kolléga sok éves megfeszítő munkáját: “Tomi és Szili eddigi munkáját mindenképpen köszönet illeti, számos nagyszerű, olykor megható pillanatot szereztek a hallgatóknak, a műsorra jellemző jótékony kezdeményezések a terveink szerint a továbbiakban is jellemzőek lesznek a megújuló műsorra” – tudtuk meg a rádióadótól.

Forrás: Origo

 

 

Nincs hozzászólás

  1. […] hónappal ezelőtt adtunk arról hírt, hogy a Music FM három műsorvezetője, Pordán Petra, Balogh Tamás és Horváth Szilárd is […]

     

Üzenet írása

Üzenet szövege