Továbbra sem mehet be Bochkor Gábor a Retro Rádió stúdiójába

Október vége óta van házi karanténban Bochkor Gábor, miután kiderült, hogy Covid tesztje pozitív eredménnyel zárult. A 10 nap karantén lejárt, de a népszerű műsorvezető újabb tesztje is pozitív eredménnyel zárult, így egyelőre nem mehet be a Retro Rádió stúdiójába, továbbra is otthonról jelentkezik be a rádióba.Bockor Gábor október 27-én maradt először otthon megfázásra utaló jelekkel, a munkatársak védelmében gyorsan csináltatott egy tesztet is, amelynek pozitív eredményét a Retro Rádió október 30-i reggeli műsorában jelentette be.

Bochkor Gábor otthonról kapcsolódik be a Retro Rádió reggeli műsorába (Forrás: Facebook)

Ugyan a tíz napos karantén lejárt, de egy újabb pozitív koronavírus teszt miatt továbbra sem mehet be dolgozni a stúdióba:

„Este hét felé érkezett meg az eredmény, pozitív, itthon kell maradom. Nem kellett volna tesztelnem, csak azért tettem, hogy a rádióba de tudjak menni… de pozitív lett. Beszéltem a hölggyel a laborban, a háziorvossal: érdemes egy hét múlva tesztelnem, de lehet, hogy már ma is negatív lenne. Valószínűleg egyáltalán nem fertőzöm, tünetem nincs. Ez a helyzet. „

magyarázta a rádió reggeli műsorában Bochkor Gábor

Továbbá azt is hozzátette, hogy reméli nem indul újra a 10 napos karantén, hanem a legközelebbi negatív teszt után végre újra kiléphet az ajtón, és munkába állhat:

„Az első teszthez képest kell otthon lennem tíz napot. Elméletileg ez letelt nekem, de mégis pozitív a teszt. Nem kockáztatunk. Már gyűlölöm, az összes technikát ismerem, ennyi vattapálca nem volt még soha az orromban, a számban! El vagyok keseredve, már nagyon mennék ki”

Forrás: Retro Rádió reggeli műsora

Forrás: Retro Rádió

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege