Továbbra is a Retro Rádió a leghallgatottabb rádió

A legutóbbi mérésekhez hasonlóan, a Retro Rádió vezeti az NMHH országos napi hallgatottsági statisztikáját. A hónapok óta vezető rádióállomás nem csak a budapesti méréseken vezeti a listát, az országos felmérésen sem talált legyőzőre.A statisztika a 2020. július – szeptemberig méri a hallgatottságot, Budapesten és országosan egyaránt.

Országosan toronymagasan a Retró Rádió szerezte meg az első helyet, 1 413 000 fős napi hallgatottsággal. A második, harmadik és a negyedik helyezettek között alig van néhány ezer eltérés. A második helyet a Petőfi Rádió, míg a harmadikat a Kossuth Rádió birtokolja, még mindig 1 millió fős hallgatottsággal. Alig maradt le a dobogóról a Rádió 1, szintén egymillió feletti adattal.

Az ötödik helyezett, Sláger FM rádió már „csak” 284 ezres hallgatottsággal rendelkezik, melyet a Dankó Rádió, a Bartók Rádió, a Jazzy Rádió, InfóRádió és a Tilos rádió követ.

Annyit érdemes megjegyezni, hogy több országos lefedettségű rádió állomás nem járult hozzá, hogy eredményeiket publikálják (Best FM, Karc FM, Klasszik Rádió, Klubrádió, Magyar Katolikus Rádió, Manna FM, Mária Rádió, Sola Rádió, Trend FM).

Országos napi hallgatottság – 2020. július – szeptember (Forrás: NMHH)

A fővárosi hallgatottsági adatok kis mértékben mást mutatnak, a Retro Rádió uralma itt is domináns, viszont a második helyre a Rádió 1 került fel, ezt követi a Kossuth Rádió, Sláger FM és Petőfi Rádió. A további helyezésekben is akad egy-egy helycsere, ezeket az alábbi diagramról leolvashatjátok:

Budapesti napi hallgatottság – 2020. július – szeptember (Forrás: NMHH)

Legközelebb 2020. november végén lesz hallgatottsági statisztika, akkor majd a 2020. augusztus – október időszakról fogunk némi információt kapni.

Forrás: NMHH

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege