Továbbjutott Király Viktor az amerikai The Voice élő showjába – Videó

Adam Levine nem Király Viktort választotta az énekes tehetségkutató hétfő esti Knockout részében, de Viktor mégis bekerült az élő showba, ugyanis Gwen Stefani lecsapott rá.Mint azt már korábban írtuk, Király Viktor hatalmasat énekelt Jordan Smith énekessel, az NBC tegnap esti műsorából az is kiderült, hogy Adam Levine Jordan Smitht vitte magával az élő showba. A műsor szabályai szerint, a döntés után a többi zsűritag bármelyik énekesre lecsaphat, és magával viheti az élő műsorba. Gwen Stefani nem sokat tétovázott, rögtön megnyomta a gombját, így Viktor az énekesnő csapatával bejutott a 2015-ös amerikai tehetségkutató döntőjébe!

Király Viktor Jordan Smith

Király Viktor és Jordan Smith az énekpárbaj után

 

Király Viktor Facebook oldalán azt írta, hogy nagyon örül a továbbjutásának, és annak hogy mennyien szeretik és biztatják őt nap mint nap: ” Nagyon jo érzés hogy haladok tovább az eloadasokhoz! Remelem továbbra is mellettem vagytok! ”  – Király Viktor.

A két énekes előadása teljes hosszban:

Király Viktor – If I Ain’t Got You (2015. The Voice – Knockout) – Videó

Jordan Smith – Set Fire to the Rain (2015. The Voice – Knockout) – Videó

 

A műsorban ott volt Király Viktor édesanyja és édesapja is, akik együtt izgultak a magyar fiú továbbjutásáért. A zsűri értékelésében Gwen Stefani rengeteget dicsérte Viktort, és a többiek is csak jókat mondtak. Következett a döntés pillanata, Adam-nek nem volt könnyű dolga, ezt beszéde elején ki is emelte. A hosszú gondolkodás után Adam Levine végül Smith-et vitte magával az élő adásba. Következett a rablás(Steal) lehetősége, melyre szinte azonnal lecsapott Gwen Stefani. Ennek láthatóan a háttérben elvonuló Jordan Smith is nagyon örült. Viktor édesapja viccesen jegyezte meg azt, hogy talán így jobban is jár fia, hiszen “Gwen jóval csinosabb, mint Adam”.

A műsor után hozzászólások tömege érkezett különféle fórumokra, melyben leginkább Adam Levine-t kritizálják azzal, hogy miért a két legjobb énekesét rakta össze. A lényegen már nem változtat, Király Viktor két hét múlva élőben bizonyíthat Gwen Stefani csapatában. Rihanna továbbra is a műsorban marad és segíti a négy csapat énekeseit a felkészülésben.

A két énekes és a műsorvezető a párbaj után (Fotó: Tyler Golden/NBC)

A két énekes és a műsorvezető a párbaj után (Fotó: Tyler Golden/NBC)

 

A tegnapi Knockout szakaszban fellépő 32 énekesből már csak 20-an maradnak, akik két hét múlva megküzdhetnek a bennmaradásért élő showban.

A műsorról és a Király Viktorról a Class FM rádió ma reggeli  Morning Show-jában is beszélni fognak, hallgassátok nálunk a rádiót!

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege