Töltsd velünk a Karácsonyt 2020-ban is

Az elmúlt években, oldalunk kitüntetett rádiója, a Karácsonyi Rádió az karácsonyi készülődés ideje alatt rengeteg otthonba vitték már el az igazi meghitt ünnepi hangulatot. Bízunk benne, hogy ebben a különleges 2020-as évben is sokan fogtok minket választani.Karácsony 2020 – Radjo.hu

A Karácsonyi Rádiók között rengeteg csatorna közül válogathattok, többféle stílusban. A néhány éve indult, magyarországi karácsonyi rádió, a Christmas FM a legszebb magyar és külföldi dalokat gyűjtötte össze nektek, amelyben nagyon ritkán találhattok ismétléseket, így akár egész nap hallgathatjátok a háttérben.

A 181 FM nemzetközi internetes rádió csatornának több karácsonyi blokkja is van, ezek közül válogattunk nektek össze néhányat. A Christmas Mix karácsonyi rádión a legújabb, 2020-as külföldi karácsonyi dalok mellett rengeteg klasszikus is lejátszásra kerül.

A 181 FM Christmas Rock rádióban már egy-egy rockosabb karácsonyi feldolgozás is bekerül a lejátszási listában, a válogatások itt is minőségiek, és kiváló háttérzene lehet otthonotokban.

A Merry Christmas Radio inkább a régebbi slágereket veszi elő, itt már nem csak a populáris dallamok szólalnak fel, hanem kevésbé ismert nóták is, a legkülönfélébb stílusban. Ha már unod a szokásos karácsonyi énekeket, akkor a Merry Christmas internetes rádió kiváló választás lehet számodra.

Az Always Christmas rádió nagyon hasonlít az előbb említett Merry Christmas rádióhoz, de itt jóval több ismertebb nóta hangzik el. A hazai hallgatók számára rengeteg, eddig nem hallott dallam kerül be az adásba, így téve különlegessé az ünnepi készülődést.

Klasszikus karácsonyi dalok a ChristmasFM Classical rádióban

Aki pedig teljesen el akar szakadni a hagyományos karácsonyi daloktól, azoknak érdemes belehallgatni a főként szving nótákat játszó 181 FM Swing rádióba, vagy a tradicionális karácsonyi énekeket felvonultató Christmas FM.com Classical csatornájába.

Bízunk benne, hogy mindenki megtalálja nálunk a magának való, karácsonyi rádióját 2020-ban is.

Minden kedves hallgatónknak kívánunk kellemes, egészségben gazdag, boldog ünnepeket!

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege