Thuróczy Szabolcs lesz a Class Kultúra csütörtök esti vendége

A Class Kultúra mai napi vendége egy színész-író, a filmek, amelyekben szerepet vállalt több rangos filmfesztiválon is indult.Thuróczy Szabolcs lesz a csütörtök esti Class Kultúra esti adásának vendége. Szani Roland kérdezi új és régebbi filmjeiről, mint a Fehér Isten vagy a Karlovy Vary-ban induló „A szerdai gyerek”.  Beszélgetésben szó lesz a színházi munkájáról is, Szabolcs jelenleg a Pintér Béla társulat művésze. 1971. december 24-én született Nyíregyházán, első színpadi szerepét még középiskolásként a Gaál Erzsébet rendezte, legendás nyíregyházi Danton előadásban játszotta. Érettségi után felvették a JATE jogi karára, ahol 1996-ban diplomát szerzett. 1992-ig Nyíregyházán játszott, majd az 1994/95-ös évben a szolnoki Szigligeti Színházban játszott. 1998-tól a Pintér Béla Társulat tagja. A színpadi szereplések mellett a médiában és a filmvásznon is sok szerepet vállalt: Presszó, Átok, Társas játék.

Filmszinkron szerepeket kapott a következő filmekben: Blöff, Csontdaráló, Djangó elszabadul, Pancser Police, Penge – Szentháromság, Project X – A buli elszabadul, Terhes társaság.

Hallgassátok oldalunkon a Class FM rádiót, és benne a 22 órától induló Class Kultúra műsort Szani Roland műsorvezetésével.

Szeptemberben lesz látható a színész a „Démon gyermekei” és „A fajok eredete” című darabban a budapesti Szkéné Színházban. További közelgő szerepeit megtekinthetiek a Port.hu oldalon.

Forrás: Class FM online, Magyarszinkron.hu

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege