Superbrands díjat kapott a Class FM, a Petőfi és a Kossuth

Az elmúlt évekhez hasonlóan most is Superbrands díjat nyert a Class FM rádió, a népszerű országos rádió mellett a Petőfi Rádió és a Kossuth Rádió is elnyerte a címet idén.A hazai rádiózás meghatározó szereplője, a Class FM rádió immáron hatodik alkalommal nyerte le a szakmai elismerést. A rádió 2009-ben indult és indulása óta a rádióhallgatottsági listák élén áll, a legutóbbi ismert adatok alapján naponta több mint 2,5 millió hallgatója van. Turi Árpád, a Class FM vezérigazgatója elmondta: „Számukra a hallgatók és az üzleti partnerek elismerése a legfontosabb. Mivel a Superbrands díj egy független szakértői bizottság szakmai díja, ezért ez az üzleti és szakmai teljesítményünk elismerése, amire nagyon büszkék vagyunk” (forrás: mediainfo.hu)

Superbrands 2015

A Class FM mellett a Kossuth Rádió és a Petőfi Rádió is megkapta a 2015-ös Superbrands kitüntetést. Galambos István, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. rádiós médiaszolgáltatásáért felelős igazgatója az eseményen elmondta: a magyar hallgatók egyharmada követi figyelemmel az adásokat, melyek közül a legtöbben a két díjnyertes csatornájukat választják.

A Superbrands eseményen közel 800 márka közül, közel 200 kategóriában versenyeznek a nevezettek az elismerésért,. A díjakat a szakmai zsűri és a fogyasztói kutatások alapján ítélik oda.

Hírforrás: Mediainfo

 

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege