Remekül énekelt Király Viktor a Voice első élő műsorában

Tegnap éjszaka indult el a Voice élő adássorozata, melyben Király Viktor ismét hatalmasat énekelt.Mint azt már korábban írtuk, Király Viktort a két héttel ezelőtti válogatón beszavazták az élő műsorba, így több millió tévé néző előtt mutathatja meg kivételes tehetségét. Ekkor Viktor Alicia Keys egyik slágerét adta elő, melyet az adás Youtube csatornáján több százezren láttak.

A tegnapi napon Gwen Stefani csapatában kezdte meg a szereplést, és nem is akárhogyan. Magabiztosan és könnyedén, rengeteg energiával énekelte el Viktor Lisa Stansfield népszerű slágerét. Az All Around the World című dal tökéletes választás volt Gwen Stefani részéről. Nézzétek meg ti is Viktor dalát a Voice első élő adásából:

Király Viktor – All Around the World (Lisa Stansfield) – Videó

Minden elismerés a magyar énekesnek, aki több millió ember előtt így eltudta énekelni ezt a közel sem egyszerű nótát. Adam Levine meg is jegyezte Viktornak, hogy hiányzik a csapatából, de örül hogy az élő műsorba került, hiszen itt a helye. A zsűri összes tagja csak jókat mondott Király Viktor szereplésével kapcsolatban. Gwen Stefani nagyon boldog volt, értékelésében kifejezte, mennyire örül, hogy az ő csapatába került a magyar énekes. A végén csak ennyit mondott: “Minden nagyszerű volt”.

Király Viktor a tegnapi élő előadásra nagyon sokat készült, a felkészülésről készült rövid bejátszáson az is látszik, mennyire összhangban van mentorával. A rövid videóba még Hajdú Péter is bekerült műsorával, ahol a magyar énekest látta vendégül.

Viktor rajongói egy kicsit aggódhatnak is, hiszen a Voice szabályai tiltják ,hogy külföldről szavazzanak a versenyzőkre. Király Viktor viszont a Facebook oldalán (azóta már töröl hozzászólásban) arra buzdította a magyar rajongókat, hogy rendszert megkerülve szavazzanak rá.

A műsor szerdán folytatódik, ekkor fog kiderülni, hogy Viktor bejut-e a legjobb 12 énekes közé.

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege