OneRepublic játék a Class FM rádióban

Már csak 50 nap és megérkezik hazánkba az elmúlt évek egyik legsikeresebb csapata a OneRepublic, így aki szereti élőben találkozhat Ryan Tedder énekessel, agy Zach Filkins gitárossal. Vágó Piros és Abaházi Csaba már a múlt héten kiválasztotta a OneRepublic játék szerencsés nyertesét, aki személyesen találkozhat a OneRepublic tagjaival a budapesti koncertjük előtt.A ClassFM rádió folytatja a nyereményjátékot egész héten, így bárkinek lehetősége van arra, hogy a csapat budapesti bulijára jegyet nyerjen. A 25 páros koncert belépő már gazdára lelt, Abaházi Csaba és Vágó Piros pedig pénteken választotta ki a szerencsés nyertest.

OneRepublic Budapest

OneRepublic

 

Érdemes figyelni mind a Class FM honlapját, mind a rádió hivatalos Facebook oldalát, mivel ott lesznek megtalálhatóak a játékkal kapcsolatos információk.

Az együttes már 2 éve turnézik, de még mindig nagy az érdeklődés a hatalmas siker miatt. A budapesti 2015. június 7-én tartandó Aréna koncerten az együttes előzenekara az osztrák The Makemakes lesz.

Aki esetleg lemaradna a ClassFM rádió nyereményjátékáról, vagy inkább biztosan ott szeretne lenni a koncerten, az elővételben már megvásárolhatja a jegyeket a livenation.hu oldalon és a Ticketpro hálózatában.

Hírforrás: Class FM

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege