Nyerj egymillió forintot a Retro Rádióval

A Retro Rádió egy különleges, hatalmas főnyereménnyel járó játékot indít 2020. november 9-től. Aki folyamatosan figyeli az adást, és szemfüles, annak lehetősége van megnyerni az egymillió forintos fődíjat.Retró Rádió – Egymillió forintos játék (forrás: Retro Rádió)

Az elmúlt hetekben a hallgatók elárulták, hogy miket is szeretnének hallani kedvenc rádiójukban, a rádió munkatársai azon dolgoznak, hogy a jövő hétre elkészüljön a Retro Rádió Top 1000 összeállítás.

A játékban való részvétel rendkívül egyszerű: csak figyelni kell a nyerő slágereket, melyek listáját lentebb olvashatjátok.

November 9-től kizárólag azokat a dalok kerülnek be a rádióba egy héten keresztül, melyekre a hallgatók előzetesen szavaztak! Érdemes lesz fülelni, hiszen az alábbi dalokkal egymillió forintot lehet bezsebelni:

  • Santana – Maria
  • Republic – Szállj el kismadár
  • Europe – Final Countdown

Ha meghallod bármelyik dalt, nincs más dolgod csak feljegyezni a dal mellé slágerlistán elfoglalt helyét. Ha megvan mindhárom dal sorszáma, akkor SMS-ben el kell küldeni a Retro Rádió 0620 22 22 122-telefonszámára!

Hallgasd oldalunkon a Retró Rádiót: Retro Rádió online

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege