Nem marad el a Nightwish koncert

Az oldalunkon írtunk arról, hogy az idei Kingdom of Hegyalja elmarad, így a legjobban várt zenekar, a Nightwish Tokaj-Rakamazon biztosan nem fog játszani. Akkor a szervezők azt ígérték, hogy megpróbálnak néhány koncertet más helyszínen megszervezni.A tegnapi napon a Kingdom of Hegyalja szervezői a hivatalos Facebook oldalukon tették közzé, hogy a Nightwish koncert nem fog elmaradni. A finn zenekar a meghirdetett időpontban, azaz 2015. július 15-én szerdán fog fellépni a PeCsa Music Garden szabadtéri színpadán a Sorronia társaságában. A Nightwish zenekar ezt a hivatalos Facebook oldalukon is megerősítette: ugyanabban az időpontban, de más helyszínen fognak fellépni.

A korábban megváltott Kingdom of Hegyalja bérletek és a nulladik napra szóló napijegyek a budapesti koncertre is érvényesek. Aki pedig jegyet szeretne vásárolni, az a Ticketportal Hungary hálózatában és a Ticketportal.hu oldalon válthat. Az elővételi jegyet 6990 Ft, július 10-től pedig 7990 Ft-ért árulják a szervezők.

Forrás: Concerto Music

Forrás: Concerto Music

 

A szervezők továbbra is dolgoznak azon, hogy a Nightwish-hez hasonlóan új helyszínt találjanak a fesztiválra előzetesen leszervezett koncerteknek. Érdemes figyelni a Kingdom of Hegyalja közösségi oldalát.

A Kingdom of Hegyalja Fesztivál jegy visszaváltási igényeket a 0. napra július 14-ig, a többi napigyek és bérlet kapcsán pedig július 25-ig várják a szervezők. Az Interticketnél vásárolt jegyeket és bérleteket az Interticketnél lehet visszaváltani, a TEX-nél vásárolt jegyeket és bérleteket a TEX-nél lehet majd visszaváltani. További információkat a jegy@kingdomofhegyalja.hu email címen lehet kérni a szerevezőktől.

Forrás: Kingdom of Hegyalja Facebook oldal

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege