Music FM: Megújult telefonos alkalmazás

Örömmel olvastuk az 89.5 Music FM oldalán, hogy megújult a telefonos alkalmazásuk. A budapesti Music FM rádió alkalmazását már eddig is rengetegen töltötték le mind Andriod-os, mind iPhone készülékekre. A mostani frissítés után még több hasznos funkció került be a 89.5 Music FM ingyenes alkalmazásába.Music FM online rádió

Néhány újdonság: már él a Music Killers Channel gomb a főoldalon. Mostantól Non-Stop hallgathatjátok a 89.5 Music FM éjszakai DJ Show-ját a Music Killers-t a telefonotokon. Négy féle zenei stílusból lehet majd választani: Club-House, Tech-House, Nu Disco vagy RNB stílusokban hallható a 15 Music Killers DJ élő mixei a nap 24 órájában.

A Gallery menüben megnézhetitek a Music Killers DJ-ket nevük és stílusuk szerint csoportosítva. A Playlist menüben megnézhetitek az aktuális csatorna játszási listáját. Láthatjátok melyik élő mix hallható éppen, és a következő Music Killers DJ mix is olvasható. A News Mix menüben meghallgathatjátok a legutóbbi élő fellépését mind a 15 Music Killers DJ-nek, hasonlóan a Music FM oldalhoz. A News menüben megtalálhatjátok a legfrissebb híreket, cikkeket, rendezvényeket és videókat.

Keressétek a telefonotok áruházában az új Music FM telefonos alkalmazást!

Forrás: Music FM oldal

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege