Morning Show Tavaszi Roadshow 2015

A Class FM reggeli műsora idén újra nyakába veszi az országot és májusban összesen 5 helyszínen szórakoztatja élőben a hallgatókat. A tavalyi évhez hasonlóan, most már hagyományt teremtve újra útnak indul a Tavaszi Roadshow.2015. májusában Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri egy egész héten át 5 különböző nagyvárosban indítja a reggelt a már megszokott vidám hangulatban.

A Morning Show a tavalyi év májusában Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Győr és Pécs városokban szórakoztatták a hallgatókat. Idén az ország 5 különböző pontjáról jelentkeznek a fiúk. Elsőként május 11-én Sopronban láthatjátok őket, majd másnap Kecskemét következik. A hét közepén Baja, majd ezután Salgótarján következik. Pénteken visszatérnek a fővárosba: az Árkád bevásárló központ Fehér úti bejáratánál találhatjátok meg a sárga Class FM-es sátrakat.

forrás: classfm.hu

forrás: classfm.hu

 

Az országjárás során számtalan játékkal színesítik a rádiósok az élő adásokat, amiből természetesen a nyeremények sem hiányozhatnak. Legyetek ti a legügyesebb és legszerencsésebb Morning Show hallgatók, menjetek ki a helyszínekre és nézzétek, hallgassátok élőben a Class FM rádiót.

Aki pedig nem tud kimenni a helyszínekre, azok oldalunkon figyelemmel követhetik élőben az eseményeket!

A Class FM 2015-ös Morning Show Tavaszi Roadshow-jának programja:

  • 2015. május 11. Sopron, Deák tér
  • 2015. május 12. Kecskemét, Deák tér
  • 2015. május 13. Baja, Tóth Kálmán tér
  • 2015. május 14. Salgótarján, Fő tér
  • 2015. május 15. Budapest, Árkád (Fehér úti bejárata)

Hírforrás: Class FM

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege