Megújult műsorokkal és több magyar zenével jön a Class FM

Megújult műsorok, friss struktúra, több magyar zene az ősszel megújuló Class FM rádiónál. A változás érinti a hétvégi Class Kívánságműsort, melynek műsoridejét este 8-ig hosszabbítják meg. Megújul a Class Night is, amely új hangulatot, lassabb, lazulósabb tempót ígér továbbra is Szani Roland vezetésével.Megújul a Class FM rádió hétvégi programja is, a Class Mix hétvégén esténként 4 órán keresztül jelentkezik Dj WhiteBoy-jal, pénteken a legnépszerűbb klubslágerek, szombaton főként hazai felvételek mixeivel.

A Class Magyarokból szintén többet hallhatunk, ősztől egy órával nő a vasárnap esti műsor adásideje, ezzel is népszerűsítve a hazai előadókat.

Megmarad a heti rendszerességgel jelentkező Class Utas műsor, amelyben hazai előadók kerülnek be Garami Gábor mellé, ahol szakmai, valamint magánéleti titkaikról beszélnek.

„A rádiózásban a legnagyobb kihívás, hogy meg tudjunk újulni, hogy képesek legyünk olyan tartalmat adni, amely leköti, megfogja, szórakoztatja a hallgatókat, és versenyképes mindennel (Facebook, TV, internet), ahol napi szinten szórakozást keresnek. Olyan zenét kell játszani, amelynek arculata van, amihez nem kell kutatni, és playlist-eket összeállítani, de olyan markáns és komplett élményt nyújt, amiért érdemes rendszeresen visszajönni. Ma már kiemelten fontos, hogy a zene mellett hasznos információkat is kapjon a hallgató, persze különleges és közvetlen egyéniségektől, szórakoztató és befogadható módon” mondta el Bolla Zsolt, a Class FM programtanácsadója.

A változás legfőbb oka az a törvényszabályozás, amely előírja a magyar-külföldi dalok zenei arányát. A rádió országos frekvenciája novemberig tart, ősszel pályáznia kell a folytatásért.

„Természetesen az arculatot a hallgatói attitűdök mentén alakítjuk, de mindenképpen szükség van specifikus zenei műsorokra is, ahol koncentráltabban van jelen a magyar zene. Idehaza egyedülálló, hogy egy rádió kizárólag hazai előadók slágereivel tölt meg egy 4 órás, szombat esti mix műsort.” –  mondta Hamvas Viktor, a Class FM programigazgatója

Forrás: Mediainfo.hu

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege