Megújult a Music FM délutáni műsora

Új korszak kezdődött a 89.5 Music FM rádió életében: a stúdióból mostantól Kasuba L. Szilárd jelentkezik, míg az utakra visszatér Ferench József, azaz Fettikém, aki a rádió indulásakor már vezette ezt a műsort.Egy hónappal ezelőtt adtunk arról hírt, hogy a Music FM három műsorvezetője, Pordán Petra, Balogh Tamás és Horváth Szilárd is távozott a rádiótól. Nem kellett sokat várni az új műsorvezetőkre, a stúdióból mostantól Kasuba L. Szilárd jelentkezik, rajta kívül egy ismerős hang, Ferencz József, FittiKém is visszatér.

Kasuba L Szilárd és FittiKém a Music FM stúdiójában (Forrás: MusicFM Facebook)

Kasuba L Szilárd és FittiKém a Music FM stúdiójában (Forrás: MusicFM Facebook)

A több ponton is megújulást beharangozó rádió, ezúttal kézzel fogható változásokat jelentett be. A rádió népszerű délutáni műsorát, a Délutáni Roadshow vezetését egy új csapat vette át.

„Januárban egy átfogó kutatást végeztünk, többek mellett a műsorvezetők kedveltségét és ismertségét is vizsgálva. Ebből kiderült, hogy bizonyos műsorok terén megértek a változások” – nyilatkozta Kiss Anikó, a 89.5 Music FM program- és vezérigazgatója (forrás: Médiapiac).

Kasuba L. Szilárd hosszabb vidéki elvonulása után újra a fővárosi médiában hallható. A műsorvezetőt korábban a közszolgálati tévécsatornákon dolgozott, és a Rádió 1 adónál vezetett műsort.

A másik visszatérő, Ferencz József, FittiKém, aki korábban már vezette a rádió délutáni műsorát. „Tulajdonképpen FittiKémre lett kitalálva annak idején a RoadShow, a száguldó riporter műfajban nincs nála jobb” – nyilatkozta Kiss Anikó.

A Délutáni Roadshow minden hétköznap 14 órától hallható a 89.5 Music FM rádióban.

Forrás: Origo.hu

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege