Megérkeztek a szívbemarkoló 2020-as karácsonyi reklámok

Már csak pár nap van hátra a 2020-as Karácsonyig, a nagyobb cégek viszont már előre leforgatták az idei karácsonyi témájú reklámjukat. Ezek közül válogattunk ki nektek néhányat.Legutóbbi bejegyzésünkben a 2020-as év legjobb karácsonyi dalait gyűjtöttük össze, most jöjjenek az idei év legjobb reklámjai. Ne feledjétek, oldalunkon megtalálhatjátok idén is a karácsonyi rádiót, ahol most is a legjobb, legismertebb, legszívhezszólóbb ünnepi dalokat hallgathatjátok meg.

Most már tényleg jönnek a 2020-as év legnézettebb reklám blokkjai:

Coca Cola – Christmas Commercial 2020

A Coca-Cola idén sem szeretett volna kimaradni a karácsonyi készülődésből

Talán a Coca-Cola az a cég, amely már a kezdetektől kezdve reklámokkal készül az év végi ünnepekre. Az ikonikussá vált piros Coca-Cola kamion évek óta visszatérő szimbólum a klipekben, így nem csoda, hogy szinte mindenki emlékezetében ott van. Szerencsére idén sem maradunk piros kamion nélkül.

A rövid történetben egy apa szeretné lánya kívánságait a Télapóhoz eljuttatni az Északi Sarkra, de hiába tesz meg mindent, tervét nem sikerül véghez vinni. A történet ennek ellenére természetesen Happy Enddel végződik, érdemes megnézni a videót.

McDonald’s – Inner Child

A McDonald’s története egy fiatal, magába zárkózó fiúról szól

A népszerű gyorsétteremlánc karácsonyi reklámjában a főszereplő egy fiatal fiú, aki úgy gondolja, a Karácsony már nem neki való, ő saját kis világában él, kizárva mindenkit belőle, édesanyja nagy szomorúságára.

A háttérzene kiváló választás, mely sokat hozzátesz, az egyébként is érzelmekkel teli videóban. A 80-as évek örök slágerének, az Alphaville – Forever Young című dalának akusztikus feldolgozását Becky Hilltől halljuk.

A McDonald’s reklámfilmje talán az idei év egyik legnagyobb meglepetése, szerintem az egyik legjobban sikerült, igazán élet közeli alkotása.

Disney – From Our Family to Yours

A Disney karácsonyi története egy kislányról és a nagymamájáról szól

A Disney által készített From Our Family to Yours című reklámja igazán szívbemarkolóra sikerült. A korábbi években is láthattunk már olyan történeteket, amelyben az idősebb nagyszülők voltak a szereplők, most viszont egy igazán egyedi, unoka-nagyszülő kapcsolatról láthatunk egy rövid animációs mesét.

A történet egészen 1940-ig nyúlik vissza, amikor az akkor még fiatal nagymama, egy Mickey egér plüsst ajándékoz kicsi unokájának. A népszerű Disney figura végig jelen van a rövid mesében. A kislányból nagylány, a nagylányból felnőtt lett, és egyre kevesebb idő jut a szeretteire, köztük a klip elején feltűnő nagymamára.

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege