Kovács Áron és Kisó is otthagyja a Class FM rádiót

Két alapító tag távozik az országosan népszerű Class FM rádióból. A Blikk értesülése szerint Kovács Áron és Kisó, azaz Kiss Orsolya is távoznak Magyarország piacvezető kereskedelmi rádiójától.Mindketten alapító tagjai voltak a 2009-ben indult rádiónak, ez idő alatt szerkesztőként és műsorvezetőként dolgoztak. Mindketten a mai napon, 2016. április 24-én lesznek utoljára élő adásban. A két műsorvezető együtt mondott fel, és a Blikk információi szerint a jövőben együtt is fogják folytatni. Értesülések szerint mindketten a hamarosan Rádió Rock néven induló kereskedelmi rádióhoz igazolnak.

Kovács Áron Kisó

Kovács Áron, Janicsák Veca, Kiss Orsi (forrás: Redlemon)

 

Egyelőre nem tudni, hogy milyen lefedettséggel, és pontosan mikor fog elindulni a Rock Rádió, de Kovács Áron és Kisó szerződtetése alapján arra lehet következtetni, hogy Németh Gábor és Vörös István erős partnerekkel lép be a hazai rádiózás piacára. A P. Mobil és a Bikini együttesek dobosaként ismertté vált Németh Gábor, és a Prognózissal nagy sikereket elért Vörös István azt remélik, napi szinten 2,5 millió hallgatót érnek majd el a Rádió Rockkal.

A két volt Class FM-es műsorvezető neve hallatán biztosan sokan fogják hallgatni a Rádió Rockot. Hogy ez mennyire lesz igaz, az a Rádió Rock indulása után fog kiderülni.

Az utolsó napjukat hallgassátok nálunk: Class FM Rádió Online

Forrás: Blikk

 

Nincs hozzászólás

  1. […] hiszen elindult a Rádió Rock, Magyarország rockrádiója. Mint már korábban írtuk, Kovács Áron és Kisó otthagyta a Class FM rádiót. Ekkor még csak annyit tudtunk, hogy egy új rádióhoz […]

     

Üzenet írása

Üzenet szövege