Király Viktor ismét nagyot énekelt a The Voice műsorában

Király Viktor a The Voice műsorban Adam csapatában küzdött meg a továbbjutásért, az énekpárbaj nem volt mindennapi, hiszen az idei The Voice egyik legnagyobb esélyesével, Jordan Smithszel párbajozott. A döntésig még várnunk kell, hiszen csak a hét elején vetített műsorban derül ki a tényleges továbbjutó személye.Az amerikai énekes tehetségkutató műsor, The Voice a Knockout Round fázisba érkezett, azaz az énekesek egymással küzdenek meg a egy valóságos ringben küzdhet meg továbbjutásért. A két énekes saját maga választhatta ki a dalát, amelyet a műsorban elő akar adni. Király Viktor Alicia Keys egyik slágerét, az If Ain’t Got You című számát énekelte, a felkészülésben Rihanna is segítette őt. Jordan Smith sem bízta a véletlenre a továbbjutását, ő Adele hatalmas slágerét, a Set Fire To The Rain dalt választotta. A The Voice Youtube csatornájára már fel is került a két dal, ezt most itt a Radjo.hu oldalon is közzétesszük nektek. A továbbjutó személyére azonban még várni kell, ugyanis az csak kedden vagy szerdán derül ki. Ekkor kerülnek adásra a párbajok az amerikai televíziókban.

The Voice 2015 – Király Viktor és Jordan Smith párbaja

A párbajon mindkét énekes remekül énekelt, nem lehetett ezután könnyű dolga a döntésben Adam-nek. Ha Király Viktor ezen párbajon nem nyer, még akkor sincs veszve minden, hiszen a műsor szabályai szerint egy másik zsűritag “elrabolhatja” őt a saját csapatába.

Király Viktor

Forrás: Király Viktor oldala

 

A két énekes az idei évad legjobb énekesei közé tartozik, így bármelyikőjük is veszít a párbajon, nagy esély van arra, hogy egy másik zsűritag magához hívja. A Gwen Stefani, Blake Shelton és Pharrel Williams hármas közül Viktornak a legnagyobb esélye Gwen Stefani-nál van, hiszen ő is hasonló stílust képvisel mint Adam Levine. A végleges döntés már megvan, hiszen a műsor felvételről megy, viszont a nézőknek még várnia kell a jövő hét elejéig.

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege