Jurásek Balázs személyében új műsorvezető érkezett a Retro Rádió stábjába

November 7-től a Retro Rádió szombat délutáni műsorában egy új műsorvezetővel találkozhattok, Jurásek Balázs személyében.Jurásek Balázs, a győri power metal együttes, a volt Demonlord frontembere már korábban kipróbálta magát a rádiós berkekben. Még 2017-ben került a népszerű Rock FM rádióhoz. A Rock Délután és Rock Reggel volt műsorvezetőjével ezentúl szombat délutánonként a Retro Rádió műsorában találkozhattok.

Jurásek Balázs a Retro Rádió új műsorvezetője (Forrás: Retro Rádió)

“Az elme színháza” – valaki egyszer ezt mondta a rádióról – mesélte Balázs.

“Hogy ki volt, arra már nem emlékszem, de annyira találónak éreztem, hogy azóta is arra törekszem, hogy ezt én is megvalósítsam! Nem készültem ugyan rádiósnak – kevesen teszik, aztán valahogy belecsöppennek -, de több, mint másfél évtizede ezzel foglalkozom. – fűzte hozzá.

A Retro Rádió műsorvezetője úgy fogalmazott, hogy kihívásokból idáig is volt bőven, legyen szó klasszikus rádiós műsorvezetésről, sportműsorról, reggeli show készítéséről.

“Hiszem, hogy a megújulás, a kísérletező kedv elengedhetetlen kelléke az effajta munkának, hiszen nincs két egyforma feladat. Ebben rejlik a dolog szépsége és izgalma is.”

No és persze a zene!

“Vannak momentumok, amik sok év távolságából sem fakulnak meg: amikor kiskölyökként először nyitottam ki az NSZK-ból hozott Dschinghis Khan lemez borítóját, vagy amikor karácsonyra Guns N’ Roses kazettát kaptam. Zenéltem fúvószenekarban, rockbandákban és a tesómmal, Danival a mai napig Lucky Gentelemen néven járjuk az országot jópofa nosztalgiaműsorainkkal.” – árulta el Jurásek Balázs, akivel mostantól szombatonként 12:00-18:00 között találkozhatnak!

Forrás: Retro Rádió

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege