Hujber Ferenc a Class FM reggeli műsorában

A Class Hétvége vasárnap reggeli vendége Hujber Ferenc lesz, aki a 2015. május 1-én bemutatásra kerülő Macskafogó musical egyik főszereplője.A legendás film, legendás szereplőkkel elevenedik meg a SYMA csarnokban jövő hét pénteken. Vasárnap reggel Argyelán Kriszta fog beszélgetni Hujber Ferenccel a készülőben lévő produkcióról.

 

Macskafogó Musical

Forrás: zene.hu

 

 

A Ternovszky Béla rendezésében, 1986-ban készült közönségsikert elérő film, musical formájában éled újra. A legendás rajzfilm feldolgozásának  szereplői között ott lesz a már említett Hujber Ferenc, Székhelyi József, Nádas György, Baronits Gábor, Patai Anna és Oláh Ibolya is.

Mindannyian emlékszünk az Intermouse ügynökség titkos fegyverére Nick Grabowskira, (szerepében Volosinovszi György), aki kalandos úton szerzi meg a Macskafogó tervrajzát, így akadályozva meg a bűnözőszindikátusokba szerveződő macskák elképzelését, hogy a teljes egértársadalmat felszámolják. Természetesen bájos segítője is akad kalandjai során, Holly, akinek szerepében Patai Anna tehetségét csodálhatja meg a nagyérdemű. Kalandos és dallamos előadás minden korosztály számára. Várjuk önöket, jöjjenek és éljék át az egerek és a macskák harcát!

A klasszikus mesefilm zenéit Deák Tamásnak köszönhetjük, a musical feldolgozásban Szikora Róbert és Valla Attila varázslatos dalai szólalnak majd meg.

A kalandos és dallamos előadás minden korosztály számára kellemes kikapcsolódást fog nyújtani. Aki esetleg lemaradna a reggeli beszélgetésről, akkor az utólag is megtalálja a ClassFm.hu oldalon.

Irány a rádió: Class FM online

Hírforrás: ClassFM.hu

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege