Fráter Viktória olimpikon az Arcvonások műsorban

A Kossuth Rádió Arcvonások című portrésorozata ismert személyiséget vagy a hallgatók előtt eddig még ismeretlen embereket mutat be. A csütörtöki 14:05-kor kezdődő műsorban Fráter Viktória olimpikon kerül bemutatásra. Ő volt az utolsó olyan magyar gimnasztikázó, aki kijutott az Olimpiára. Sportkarrierjét még 1982-ben kezdte, amikor a szülei beíratták a XI. kerületi Budapesti Művelődési Központba, Ambrus Andrea művészi torna tanfolyamára. Ezután több budapesti gyermek torna bajnokságon első helyezést ért el. Felnőttként 1992-ben XV. helyezést ért el a Brüsszeli Világbajnokságon. Kint volt a Barcelonai Olimpián, ahol XXI. helyezést ért el. Az 1996-os Atlantai Olimpia után a Sydney Nyári Olimpiai Játékokon is részt vett.Fráter Viktória

forrás: MTI

 

A korábbi kiváló sportoló azt az egyedülálló bravúrt vitte véghez, hogy háromszor is szerepelt olimpiai játékokon. A pályafutása után ritmikus gimnasztikát nyitott ifjú tehetségeknek, ahonnan a legügyesebbek az OSC-ben folytathatják. A műsor főhőse számára a sport mellett a család a legfontosabb.

Az Arcvonások műsor 2015. április 23-án csütörtökön 14:05-kor jelentkezik a Kossuth Rádióban. A riporter Virányi Zsolt, a szerkesztő ifj. Tóth György lesz.

Forrás: Mediaklikk.hu

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege