Festői játék a Morning Show Tavaszi országjárásán

A Class FM Tavaszi Roadshow-ja alatt minden nap ötven liternyi festék talál gazdára a Morning Show különleges játékában. Az esemény főtámogatója a Poli-Farbe Platinum festékcsalád gyártója.Legutóbbi Class FM-es cikkünkben a rádió májusi, tavaszi Road Show-járól írtunk. Az első helyszín Sopron lesz, ahová holnap látogatnak el a műsorvezetők. A hagyományos országjárás alatt, a hét minden napján érdekes játékokkal, meglepetésekkel várják a hallgatókat Balázsék.

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani minden nap két vállalkozó kedvű játékost választ ki, akik kipróbálhatják a Morning Show festékzuhanyát. A játék a következő: a két játékos közül az egyik beáll a festékzuhany alá, a másik játékos pedig mellé, a zuhanyon kívülre kerül. A kérdéseket mindig a második játékos fogja kapni, ha jól válaszol, akkor nem történik semmi. Minden egyes rossz válaszért az első játékos “bűnhődik”. Ez azt jelenti, hogy helytelen válasz esetén öt liter festék borul a zuhanyon keresztül a játékosra, amely festék az ötven liter nyereményből is levonódik. A játékból a rádión keresztül nem sokat fogunk tapasztalni, ezért élőben nézhetitek meg a Periscope alkalmazásban.

A játék folytatódik másnap Kecskeméten, ahol a Deák térre várják a rádiósok az érdeklődőket. Szerdán Baja, csütörtökön Salgótarján következik a listán, végül a hetet a budapesti Árkád bevásárlóközpont zárja. Aki szeretne játszani és megnyerni a közel 1000 négyzetméter falfelületre elegendő Poli Farbe Platinum festéket, keresse a lakóhelyéhez legközelebb Road Show állomást!

Forrás: ClassFM

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege