Értékes műsorokkal várja hallgatóit a Karc FM rádió

A múlt hét elején indult kormányközeli rádiócsatorna a héten is rengeteg izgalmas és értékes műsorral jelentkezik. Csütörtökön délután egy órakor kezdődik a Karcolat, utána pedig 15 órától a Főszerep. A vasárnapi „A sors szimfóniája” műsorblokk is sok érdekességet tartogat a Karc FM rádió hallgatói számára.A Gajdics Ottó főszerkesztő vezetésével elindított Karc FM rádió népszerűsége egyre növekszik, mely oldalunkon is látszik. A múlt hét első napjaihoz képest, ezen a héten közel kétszer annyian hallgatták oldalunkon a rádiót.

A holnapi napról két műsorblokkot emelnénk ki: a 13 órakor kezdődő Karcolat műsor főszereplője, a csíksomlyói zarándokút egyházi fővédnöke, a szombathelyi megyéspüspök, Dr. Veres András lesz. A püspök egy nehéz sorsú kis faluban született, Pócspetriben. A műsorban elhangzanak az iskolák államosítása körül történtekről, és arról, hogy napjainkban miért szúr szemet a többségnek az egyháznak jogosan visszaadott intézmények sora.

A Karc FM rádióban szintén csütörtökön 15 órától lesz hallható a „Főszerep” adás, amelyben a műsorvezetők két színésznővel Hámori Gabriellával és Szűcs Nellivel fog beszélgetni. Mindketten saját esttel, ahol a szöveget is maguk válogatták, mesélnek, játszanak, léteznek két másik nő sorsát mélyen átérezve.

A sors szimfóniája

A sors szimfóniája vasárnap 13 órakor jelentkezik a Karc FM rádióban (forrás: KarcFM.hu)

A hét legutolsó napján a rádió „A sors szimfóniája” műsorblokkjában arra keresik a választ, mennyire tudja meg megvédeni magát Európa a finoman migrációs nyomásnak nevezett iszlamizációtól. Van-e remény Magyarország számára, hogy kimaradjon az új hidegháborúból? És ezeknek milyen gazdasági háttere van? A műsor vendége a Brüsszelben is dolgozó Lóránt Károly, közgazdász lesz.

Forrás: KarcFM.hu

 

2 hozzászólás

 1. Keszthelyi László szerint:

  Tisztelettel meg kérdezném, hogy Csákvár körzetében lehet e az adást fogni? Köszönettel.

   
  • radio szerint:

   Kedves László! A Karc FM rádiót, csak Budapesten és annak vonzáskörzetében lehet fogni. Viszont az interneten bárhol hallgatható az online adás.
   Üdvözlettel: A szerkesztők

    

Üzenet írása

Üzenet szövege