Class FM fűnyírás és foci az országjáráson

A Class FM munkatársai óriási erőkkel készülnek a holnap kezdődő tavaszi országjárásukra, rengeteg játékot és meglepetést találtak ki. Az előző cikkünkben beszámoltunk a Poli Farbe festői játékáról, most a Nissan és a Stihl, Viking játékát mutatjuk be.Akik ott lesznek holnap Sopronban, az országjáró első állomásán, azok segíthetnek elrúgni a Nissan focilabdáját Berlinig, a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének helyszínéig. A foci kedvelő hallgatókra mindenképpen számítanak a rádió helyszínen tartózkodó műsorvezetői.

Eben az évben a Morning Show kísérője lesz a Tavaszi Road Show-n a Nissan, akik egy különleges kihívással érkeznek majd minden egyes helyszínre. A Nissan játéka már tart az interneten, a lényeg a következő: a játékosok a meccsjegyet szállító Nissan Juke Nismot Budapestről indulva eljuttassák az UEFA Bajnokok Ligája berlini döntőének helyszínéig egy focilabda közös rúgásával. A rúgást kétféle módon lehet majd elvégezni: lehet az interneten keresztül, illetve személyesen a Class FM vidéki helyszínein május 11. és 15. között. A helyszínen egy kapu lesz felállítva, amelybe kell a labdát berúgni. A játékosoknak három próbálkozása lesz, a legjobb eredménnyel lehet a játékba nevezni. A játékra összesen hat hét áll, így méterről méterre összehozható a Budapest – Berlin távolság. A labda útját egy Juke Nismo RS követi majd, a nyertesnek szóló belépőjeggyel a fedélzetén. A játék fődíja egy 1 személy részére szóló belépő a döntő mérkőzésére, repülőjeggyel, szállással. A játék során további Nissan tesztvezetési nyeremények is gazdára találnak.

A Morning Show egy másik kísérője lesz a több mint 85 éves Stihl és VIKING. A tavalyi évhez hasonlóan a cég idén is a Class FM műsorvezetőivel tart a Tavaszi Országjárásukon. Minden nap két szerencsés hallgató fog megküzdeni egymással, a feladatuk az lesz, hogy minél gyorsabban irányítsanak végig egy robotfűnyírót az akadálypályán. Aki ügyes, Stihl, Viking ajándékcsomagot kap. Az időeredmények rögzítésre kerülnek. A hét legjobb játékosa pedig megnyeri a fődíjat, amely a legújabb típusú ME 235 típusú elektromos fűnyíró.

Class FM fűnyírás

forrás: classfm.hu

 

A jövő heti Road Show további meglepetést és nyereményt tartogat a kilátogató hallgatók számára. Aki teheti, keresse fel hétfőtől csütörtökig a vidéki helyszínek valamelyikét, vagy látogasson el pénteken a budapesti Árkád bevásárló központhoz!

Forrás: ClassFM online

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege