Buzdítsd a válogatottat a Kossuth Rádión keresztül

Most bárkinek lehetősége van buzdító hangüzenetet küldeni, a csütörtökön este Izland ellen pályára lépő magyar válogatott játékosainak. A csapatnak erre nagyon is szüksége van, hiszen a kedden bejelentett döntések miatt, a mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik meg.Öt év telt el azóta, amikor utoljára a nemzeti válogatottunk az Európa bajnokságon szerepelhetett. Csütörtökön, az Izlandok elleni mérkőzésen újra kivívhatja a magyar labdarúgó válogatott a 2021-es EB szereplést.

A Puskás Aréna lelátói ezúttal most üresek lesznek, de a Kossuth Rádió segítségével, bárki üzenhet a labdarúgóknak. A hangüzeneteket a Kossuth Rádió szerkesztőségébe a 06-1-759-6700 vezetékes üzenetrögzítős, illetve a 06-30-759-6700 mobiltelefonszámon lehet elküldeni. A rádió a bátorító szavakat eljuttatja a játékosoknak.

A válogatott dolga nem lesz egyszerű, hiszen a válogatott kapitánya, Marco Rossi pozitív koronavírus tesztje miatt nem lehet a csapattal. Így helyettese fogja irányítani a magyar csapatot csütörtökön 20:45-től.

Kiváló hangulatban telt a válogatott edzése – Forrás: MLSZ Facebook

Amennyiben sikerül Szoboszlai Dominikkal felálló válogatottunknak felül kerekednie az Izlandi nemzeti tizenegyen, akkor csatlakozhat az F csoportba sorsolt Franciaország, Németország és Portugália hármashoz.

A mérkőzést az M4Sport adja élőben, de aki útközben van, oldalunkon a Kossuth Rádió jóvoltából szintén élőben követheti az év egyik legfontosabb összecsapását.

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege