Bochkor Gábor tesztje pozitív lett – Karanténban a reggeli stáb

Pozitív lett Bochkor Gábor, a Retro Rádió műsorvezetőjének koronavírus tesztjének eredménye, ezt saját műsorában, otthonából bejelentkezve mondta el a nézőknek.Korábban már oldalunkon is megírtuk, hogy kedden Bochkor Gábor nem jelent meg az országos hallgatottságú Retro Rádió reggeli műsorának stúdiójában. Akkor kiderült, hogy a műsorvezető éjszaka nem érezte jól magát, hőemelkedése és végtag fájdalmai is voltak. Ezért úgy döntött otthon marad. Az első gyors teszt negatív lett, de akkor még a PCR teszt eredménye nem érkezett meg.

Bochkor Gábor élő adásban jelentette be, hogy koronavírusos (Forrás: BochkorRadioShow)

A műsorvezető pénteken reggel saját reggeli műsorában, otthonról jelentette be a hírt:

A hír igaz, pozitív lett a tesztem. Kedd óta hőemelkedésem és pici izomfájdalmam van, amire fájdalomcsillapítót szedek. A közérzetem teljesen jó, szaglásom és ízlelésem van, úgyhogy ezzel egészen jól elvagyok.

Ez azt is jelenti, hogy a népszerű reggeli műsor stábtagjai már hétfőn nem mehetnek be a rádió stúdióba. A hétvégén a rádió kialakítja a munkatársak otthonában a megfelelő technikai környezetet, és hétfőn home officeban folytatódik a Retro Rádió reggeli műsora. Bochkor Gábor kiemelte, hogy „Amíg nincs meg mindenkinek a negatív eredménye, addig senki nem megy be a rádióba”.

A hazai rádiózásban ez nem új eset, hiszen szeptember végén a Rádió 1 népszerű reggeli műsorának két műsorvezetője, Rákóczi Ferenc és Vadon Jani tesztje is pozitív lett. Az otthoni munkára való átállás a Rádió 1 esetében nem okozott gondot, hiszen szinte egész tavasszal ebben formában működött a műsor.

Hallgasd oldalunkon a Retro Rádió online rádió adását.

Forrás: BochkorRadioShow Facebook oldala

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege