5 csodálatos karácsonyi dal 2015-ből (I. rész)

Eltelt Advent első vasárnapja, biztosan sokan már a Karácsony hangulatában töltik napjaikat. Ennek alkalmából összegyűjtöttünk 5 Karácsonyi Dalt 2015-ből, amelyet neves előadók adtak ki az idei évben. A következő ötöst Advent második vasárnapán találhatjátok meg a Radjo.hu oldalunkon.1. Katy Perry – Every Day is a Holiday

Katy Perry a H&M üzletláncot reklámjában tűnik fel, és egy 2 perces videóban szórakoztatja a közönséget. A dal egy gospel inspirálta dance nóta. A csillogást nem nélkülöző klipet a Grammy díjra jelölt producer, Duke Dumont rendezte. A videóban szerepelnek ajándék dobozok, katonák, fagyöngy, Télapó manói, Télapó szán, hóangyal és még sok más karácsonyi jelkép.

2. Carly Rae Jepsen – Last Christmas

A híres kanadai énekesnő, Carly Rae Jepsen a már sokak által feldolgozott Wham! karácsonyi slágerét énekelte el. A Last Christmas nóta dallamvilága követi Carly legújabb albumának, az Emotion-nek a hangzásvilágát. Az énekesnő nem először énekel karácsonyi dalt, 2011-ben Frank Sinatra egyik örök klasszikusát, a Let it Snow!-t énekelte el egy élő műsorban.

3. Pentatonix – Have Yourself a Merry Little Christmas

A Pentatonix hazánkban kevésbé ismert acapella énekes csapat, akik a 2014-ben XMAS LP Thats Christmas to Me címmel karácsonyi albumot adták ki. Az idei évben jelent meg ezen albumuk Deluxe változata, melyről a Have Yoursel a Merry Little Christmas dalt hallgathatjátok meg most. A csapatban még mindig ugyanaz az öt fiatal, Mitch, Scott, Kirstie, Avi és Kevin szerepl, akik 2011-ben megnyerték az Egyesült Államok népszerű acapella műsorát, a Sing-Off 3. évadát. A sikerük azóta is töretlen.

4. Jessie J – The Man With the Bag

Jessie J angol énekesnő, Katy Perry-hez hasonlóan egy reklám kedvéért készített egy karácsonyi dalt. A népszerű angol drogéira hálózat, a Boots felkérésére készítette el az 1950-es években íródott karácsonyi ének, a „The Man With the Bag” nóta feldolgozását. A dal már elhangzott idén az Ally McBeal sorozat 4. szezonjának egyik epizódjában.

5. Train – Merry Christmas Everybody

 

Egy hét múlva újabb 5 csodálatos karácsonyi dal 2015-ből megjelent a karácsonyi nótát mutatunk be oldalunkon. Addig is, aki vágyik egy kis karácsonyi dalra, az hallgassa az oldalunkon található Karácsonyi Rádió dalait. A rádióban felhangoznak a legjobb magyar slágerek, de hallhatjátok a most bemutatott nótákat is.

Kellemes ünnepi készülődést mindenkinek!

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege