5 csodálatos karácsonyi dal 2015-ből (III. rész)

Újabb 5 csodálatos karácsonyi dalt hoztunk el a Radjo.hu oldal látogatóinak, ezzel zárjuk az idei karácsonyi cikk sorozatunkat. További dalokat a Karácsonyi Rádió aloldalunkon hallgathattok!Az előző cikkeinket itt olvashatjátok:

5 csodálatos karácsonyi dal 2015-ből – I. rész

5 csodálatos karácsonyi dal 2015-ből – II. rész

És akkor nézzük az összeállításunkban szereplő öt karácsonyi dalt 2015-ből!

1. Ariana Grande – Winter Things

A Nickelodeon csatorna, V, mint Viktória sorozatából lett ismertté Ariana Grande, aki színészi pályafutása után zenészi karrierbe fogott. A legújabb karácsonyi hangulatú albumáról, a Christmas & Chill albumról hallhatjátok a Winter Things dallamos, ünnepi dalt.

2. John Legend – Under the Stars

John Legend Grammy díjas énekes, zeneszerző legújabb dalát a Stella Artois „Give Beautifully” kampánya számára készítette el. A dal egy R&B stílusú, kellemes hangulatú ballada. A zeneszerző így beszélt az Under the Stars daláról: „For the holiday season, Stella Artois and I came together to give a gift, a song that’s inspired by the stars. In this song, we’re hearing the noises that stars make.”. Röviden: a dal, melyet az ünnepekre írt a szerző, a csillagokról szól, a csillagok ihlették. A dalban ezeknek az égi fényeknek a hangulatát, zenéjét lehet hallani.

3. Kylie – Every Day’s Like a Christmas

Kylie karácsonyi albumáról már mutattunk be egy fantasztikus dalt. Íme egy újabb, az Every Day’s Like a Christmas. A dal címének jelentése: „Minden nap egy Karácsony!”. Az ünnepi nóta egy igazi pop dal, remek dallamokkal, szerethető szöveggel. További hasonló karácsonyi dalokat az énekesnő „Kylie Christmas” albumán találhattok.

4. R. Kelly – Christmas Party

R. Kelly amerikai énekes karácsonyi köntösbe öltöztette a már ismert „Backyard Party” című dalát, így született a „Christmas Party” című ünnepi nóta.

5. Girls’ Generation – Dear Santa

Az idei karácsonyi összeállításunk utolsó darabja a világhírű koreai lánycsapat, a Girls’ Generation ünnepekre írt szerzeménye. A dalt két hét alatt több mint 6 millióan nézték meg a népszerű videómegosztó portálon.

Dear Santa Girls Generation

A karácsonyi cikksorozatunk végén minden kedves látogatónknak szeretnék Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni!

Még több karácsonyi dal 2015-ből a Karácsonyi Rádió oldalunkon hallható!

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege