5 csodálatos karácsonyi dal 2015-ből (II.rész)

Advent második vasárnapja után már mindenki az év utolsó nagy ünnepéről beszél. Két hét múlva Karácsony, ilyenkor a családok és barátok összejönnek, boldogságban és szeretetben töltik a meghitt estéket. Az ünnep alkalmából a Radjo.hu oldal 4 részes cikk sorozattal jelentkezik, melyben az idei év legjobb, leghangulatosabb karácsonyi dalait válogatja össze. Legutóbbi karácsonyi összeállításunkban Katy Perry, Carly Rae Jepsen, a Pentatonix, Jessie J és a Train csodálatos nótáit mutattuk be. Most újabb öt 2015-ös ünnepi dallal kedveskedünk oldalunk látogatóinak!1. Kylie Minogue & James Corden – Only You

A híres énekesnő Kylie Minogue idén „Kylie Christmas” címmel adta ki karácsonyi albumát. Erről az albumról mutatunk be egy dalt, az „Only You”-t, melyet az ausztrál énekesnő az inkább filmekből ismert, James Corden-nel ad elő.

2. Sabrina Carpenter – Christmas the Whole Year Round

A fiatal gyerekszínész és énekesnő Sabrina Carpenter varázslatos hangulatú, karácsonyi dalt adott ki. Az énekesnő a „Riley a nagyvilágban” című Disney sorozatból lehet sokaknak ismerős, aki most egy új arcát mutatja meg a nagyközönségnek.

3. LeAnn Rimes with Gavin Degraw – Celebrate Me Home

Leann Rimes country énekesnő és az amerikai énekes és zeneszerző, Gavin Degraw közös dallal készültek a 2015-ös Karácsonyi ünnepekre. A Celebrate Me Home egy kellemes country hangzású, ünnepi nóta, amely már most sokak kedvence karácsonyi dala lett. A dal az énekesnő legújabb 12 dalt tartalmazó „Today is Christmas” albumán található.

4. Jessie James Decker – The Christmas

A hazánkban kevésbé ismert amerikai country pop énekes, zeneszerző, tévés személyiség Jessica Rose „Jessie” James Decker új dala, a „The Christmas”, minden otthonba igazi ünnepi hangulat varázsol. Jessica az éneklés mellett színészkedéssel is foglalkozik, az amerikai „The Eric & Jessie: Game On” show egyik főszereplője.

5. Chris Tomlin – A Christmas Alleluia ft. Lauren Daigle, Leslie Jordan

Karácsonykor a keresztények Jézus Krisztus születésére emlékeznek. Chris Tomlin amerikai származású, Grammy díjas énekes elsősorban keresztény dalokkal szerettette meg magát a nagyközönséggel. A „Christmas Alleluia”  egy eredeti, klasszikus keresztény dal feldolgozás, melyben Lauren Daigle és Leslie Jordan is közreműködött.

Egy hét múlva újabb cikkel jelentkezünk, melyben ismét 5 karácsonyi dal kerül bemutatásra az idei évből. Aki nem elégszik meg ezzel az öt nótával, annak ajánljuk oldalunkon a Karácsonyi Rádió hallgatását, melyben a nap 24 órájában változatos ünnepi dalok hallhatóak.

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege