2015-ben is elmarad a Hegyalja Fesztivál

Szervezési nehézségek miatt idén elmarad a Kingdom of Hegyalja. Az eredetileg Tokaj-Rakamazon 2015. július 15-19-re tervezett Hegyalja fesztivál elhalasztását a szervezők azzal indokolták, hogy a négy fesztiválterületből három nem állt rendelkezésre. Az eredeti területen így biztosan nem tudják lebonyolítani az eseményt, de még dolgoznak azon, hogy  néhány koncertet egy másik helyszínen megtartsanak. A legfrissebb információkat megtalálhatjátok a fesztivál oldalán.Kovács Péter, a fesztivál egyik szervezője a következőket nyilatkozta a fesztivál hivatalos internetes oldalán:

„Nem áll rendelkezésünkre abban a formában a helyszín, ahogy azzal eredetileg kalkuláltunk, ezért úgy döntöttünk, nem rendezzük meg a fesztivált Tokaj-Rakamazon. Dolgozunk még azokon a lehetőségeken, hogy a leszervezett koncertek egy részét más helyszínen megtartsuk, ezzel kapcsolatban később tudunk bővebb információval szolgálni”

Azoknak, akik már elővételben megvették jegyüket, illetve bérletüket a szervezők a kifizetett összegeket visszatérítik. Érdeklődni a fesztivál információs email címén lehet: jegy@kingdomofhegyalja.hu

Az idei Kingdom of Hegyalja fesztiválón számos neves külföldi előadó lépett volna fel: Architects, Clean Bandit, Nightwish, Sorronia, Chase and Status, Rudimental, Must Die, At the Gates, Eagles of Death Metal, Truckfighters, Maverick Sabre, Moby Dick, Milk & Sugar, Pokolgép, Punnamy Massif, Irie Maffia, Anna and the Barbies, The Carbonfools és sokan mások.

Érdemes figyelni a Hegyalja fesztivál Facebook oldalát is a friss hírekkel kapcsolatban.

Amint megtudunk valamit, természetesen mi is közzé tesszük oldalunkon.

Forrás: Kingdomofhegyalja.hu

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege