Gong Rádió – Online

 


Gond Rádió

Kecskemét város rádiója, a Gong Rádió már 1995. augusztusától szórakoztatja a város és a környező települések hallgatóit. Először kísérleti jelleggel a Hírös Napok rendezvénysorozat ideje alatt volt hallható. 1996 után minden nap hallható volt, 1998-tól pedig már a nap 24 órájában elérhetővé vált az éterben a várod rádiója. Hamar nagy népszerűségre tett szert a hallgatók körében, könnyed és vidám hangvételével.

A rádiót 1996. januárjában alapították, Gong Rádió Kft. néven, ettől a dátumtól kezdve minden nap délután négy órától hajnali 4-ig szórakoztatta Kecskemét város lakóit. 1998. októberében a rádió elnyerte a napi 24 órára kiírt műsorszolgálati pályázatot.
A rádió nem csak Kecskeméten elérhető, több közeli településen és vonzáskörzetében hallható a műsor. Nagykőrösön a 93,6 MHz-en, Kecelen a 97,2 MHz-en, Csongrádon a 87,6 Mhz-en is fogható a Gong Rádió műsora. 2010-ben Baja is csatlakozott a Gong hálózatba, itt a 88,7 MHz-en hallható az adás. A fent említett adótornyoknak köszönhetően a Gong FM, Gong Rádió a Duna-Tisza köze jelentős részén fogható.
A rádió a korábbi 200 ezer emberhez képest, ma már közel 2 millió emberhez szól. A szóráskörzetben a TNS Hoffmann-Mediameter felmérése alapján 100 ezer rádióhallgatóból 57 ezer a Gong Rádiót választja, amely a célcsoport tekintetében a hallgatók közel 40%-a(megelőzve a Class FM-t, a Music FM-t, a Petőfi Rádiót, a Kossuth Rádiót, a Bartók Rádiót). A rádió szlogenje: „Mindenhol Gong!”

Gong Rádió

forrás: gongradio.hu

A reggel minden hétköznap a Gong reggellel indul a rádióban, amely a korai ébredőknek szól hajnali 6 órától egészen délelőtt 10 óráig. Minden órában időjárás jelentés, útinform és hírek. Délben 2 órán át kívánságműsorral jelentkezik a rádió, majd az Élénk délután műsor jelentkezik, ahol a legújabb zenéket hallhatják a hallgatók. A hétvégén sem marad műsor nélkül a rádió, minden reggel 6 és 10 óra között jelentkezik a Reggeli Cocktail. Vasárnap este 20 órától kezdődik a népszerű Poptarisznya műsor B. Tóth Lászlóval.

Gong rádió

Műsorok: Gong reggel, Téma, Téma+, Déli kívánságműsor, Élénk délután, Best of GongFM, Reggeli Cocktail, Magic Kingdom, Remix, Interaktív kívánságműsor, Gong Pop Top, Do the Party, Poptarisznya B. Tóth Lászlóval, M-Beat
Műsorvezetők: Jámbor Csaba, Király Andor, B. Radics Katalin, Faragó Miklós, Csongrádi Tamás, Nagy Tibor, Kincses Szabolcs, Bodor Tamás, Kővágó Gyula, Bozóki Andor, Lipóczy Csaba, Alex T, B. Tóth László, Kovács László

Gong Rádió információk

Cím: Gong Rádió Információs, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
6000. Kecskemét, Petőfi Sándor utca 1/B
Telefon titkárság: 06-76/414-030
Telefon stúdió: 06-76/414-010
Kívánságműsor SMS: 06-20/9-414-020
Email elérhetőség: gongradio@gongradio.hu
A rádió internetes címe: http://www.gongradio.hu
Facebook: https://www.facebook.com/gongradio.hu

Rádió frekvenciák:
96.5 MHz: Kecskemét és környéke
94.1 MHz: Solt és környéke
93.6 MHz: Nagykőrös és környéke
97.2 MHz: Gyömrő és környéke
88.7 MHz: Baja és környéke
87.6 MHz: Csongrád és környéke
99.6 MHz: Kecel és környéke