Forrás Rádió

 

Forrás Rádió

A Forrás Rádió 2009 óta sugározza a legfrissebb híreket és a legjobb zenéket a Tatabánya FM 97,8 MHz-es és a Komárom 90,5 MHz-es frekvenciákon. A tatabányai székhelyű rádió Komárom-Esztergom Megye egyetlen rádiójaként igyekszik a hallgatók kedvében járni.

A Forrás Rádió az ország harmadik leghallgatottabb helyi rádiója, a Dunántúlon egyedüliként – a TNS Hoffmann és a Médiaméter felmérései alapján – 43%-os hallgatottságával valamennyi rádiót megelőzi.

Forrás Rádió

Forrás Rádió – Élmény Hallgatni

A rádió műsoraiban az országos hírek mellett fontos szerepet kapnak a helyi információk, a fontos és sokakat érintő események, rendezvények tudósításai. A rádió támogatja a környékbeli tehetségeket, fiatalokat, művészeket és sportolókat.

A Forrás Rádió 5 fős kezdeti csapata mostanra már meghaladja a 20-as létszámot. A rádió az elmúlt esztendőkben sok térségbeli település fesztiválján is jelen volt: a tatabányai Sörfeszten, a tatai Víz, Zene, Virág Fesztiválon, illetve a Komáromi Napokon.

A rádió reggeli műsorában, a Forrás Caféban Illyés Roland és Fenyvesi Zoltán kellemes beszélgetésekkel és izgalmas témákkal indítja a reggeleket. A vidám napindító műsorban a hallgatók is betelefonálhatnak, hozzászólhatnak az adott témához, köszönthetik ismerőseiket vagy akár reggeli ébresztőt is kérhetnek barátaik számára a műsorvezetőktől.
A Forrás Café után 10 órától egészen 15 óráig Gazdag Kriszta hoz lendületet a Desszert műsor blokkal a hallgatók hétköznapjaiba. Közben rádiót követők érdekes információkkal gazdagodhatnak az egészséges életmódról, filmekről és a környék programjairól.
A rádióban 15 órától jelentkezik a Koktél, a Forrás Rádió hazakísérő magazinja Varga Lilla vezetésével. A műsort a Forrás Charter követi Zimmerer Tamás vezetésével. Aki kíváncsi, milyen zenéket szeretnek a nagyvilágban, ebben a műsorrészben megtudhatja hogyan alakulnak a slágerlisták Európában, a tengerentúlon és Magyarországon.
A hétvége se múlhat el zene nélkül, a Forrás Hétvége izgalmas műsoraival és legfrissebb híreivel teszi élvezetessé a pihenést!

A rádió szlogenje: „Forrás Rádió – Élmény Hallgatni”.

Forrás Rádió

Műsorok: Forrás Café, Desszert, Koktél, Forrás Charter, Forrás Hétvége
Műsorvezetők: Illyés Roland, Fenyvesi Zoltán, Gazdag Kriszta, Varga Lilla, Zimmerer Tamás, Györke Attila, Sándor Szilvia, Néveri Ferenc Igor

Hírszerkesztők: Tóth Anikó, Nemes Kitty, Sós Réka, Hittaller Andrea

Forrás Rádió információk

Cím: Forrás Rádió
2800 Tatabánya, Stúdium tér 1.
Telefon: 06 34/310-021
Értékesítés: 06 30/773-3125
Email elérhetőség: info@forrasradio.hu
Stúdió elérhetőség: forras@forrasradio.hu
Kiadók és zenészek részére az elérhetőség: zene@forrasradio.hu
A rádió internetes címe: http://forrasradio.hu
Facebook: https://www.facebook.com/forrasradio

Rádió frekvenciák:
FM 97.8 MHz: Tatabánya
FM 90.5 MHz: Komárom