Amadeus Rádió

 

Az Amadeus Rádió 2011-ben kezdte meg aktív műsorszórását Szolnokon az FM 102,4 MHz-es frekvencián. A rádió a 80-as, 90-es évek legnagyobb slágerei mellett szórakoztató műsorokkal, aktuális hírekkel várják a hallgatókat.

Amadeus rádió

Az Amadeus Rádió Szolnokon és annak 40-50 km-es vonzáskörzetében hallható, valamint elérhető interneten is. A rádió minőségi, hangszeres pop és rock zenére építi fel zenei kínálatát. A rádió kiemelten kezeli a szolnoki kultúra, az irodalom, képzőművészet, színház- és filmművészet, a könnyű- és komolyzene, valamint a helyi sport eseményeit, híreit.

Amadeus Rádió

Forrás: amadeusradio.hu

 

A rádió célközönsége a 25-60 év közötti korosztály, amelynek igényeit a hazai és nemzetközi zenei kínálattal igyekeznek kielégíteni a műsorvezetők. Fontos az Amadeus Rádió számára, hogy a környező települések és a Jászság lakóinak életét is segítség a napi friss információkkal.

A rádió mottója: „102,4 Amadeus Rádiós – a 80-as, 90-es évek legnagyobb slágerei

Műsorok: Boros Mega Voga Show, Luxfunk Retro Show, Novák Péter Műsora, Cseh Tamás nyomdokain, Reggeli Juice Kis Katával, Amadeus Napközi Joó Csabával, Amadeus Rádió esti zenés műsora Nyerges Izabellával, Sportpercel, Magyar lelátó sportmagazin, Tempomat – autós percek Németh Ádámmal, Nekem 80 – zenei időutazás, „Kapcsolódjunk” – Novák Péter kulturális magazinja a fővárosból, „Kultusz” – Kulturális és művészeti magazin Hajdú Csabával, „Dolce Vita” életmód magazin, „Zenei barangoló – Cseh Tamás nyomdokain” zenei magazin, „Amadeus Weekend” – élő zenés műsor, „Zamat” gasztronómiai magazin Kis Katával,
Műsorvezetők:

Amadeus Rádió információk

Cím: Amadeus Rádió Kft.
5000. Szolnok, Baross út 3. II. emelet
Telefon: 06-1/555 55-00
Email elérhetőség: amadeusradio@amadeusradio.hu
A rádió internetes címe: www.amadeusradio.hu
Facebook: https://www.facebook.com/amadeusradio/

Rádió frekvenciák:
A rádió Szolnok 50 km-es körzetében hallható az FM 102,4 MHz-es frekvencián.