Sláger FM

 

Sláger FM

A Sláger FM Magyarország egyik leghallgatottabb kereskedelmi rádiójának, a Juventus Rádiónak a névutódja. A rádió 2015. november 2-án indult a Juventus Rádió frekvenciáján, nem csak új néven, hanem megváltozott zenei struktúrával, szignállal és új műsorokkal várja hallgatóit az új rádió.

2015. november 2-tól Sláger FM néven fut tovább a népszerű Juventus Rádió. Hauk Zoltán, a Rádió Juventus Zrt. vezérigazgatója közleményben írt arról, hogy a hallgatói felmérések alapján nem csak a rádió elnevezése, hanem zenei kínálata, szignálparkja és műsorai is megújulnak. A felmérésből kiderült, hogy a 25 és 65 év között budapesti hallgatók olyan rádiót szeretnének, amely kiemelten a 80-as évek zenéit sugározza, hangzás világa pedig a kornak megfelelő. A Sláger FM rádió a 2015-ös év végén óriásplakátokkal, reklám és sajtóhirdetésekkel, tévékampányokkal népszerűsíti önmagát.

Sláger FM

Sláger FM néven folytatódik a Juventus Rádió (forrás: slagerfm.hu)

A Sláger Rádió nagy sikere után született meg a Sláger FM brand. Az új rádió, új műsorokkal is jelentkezik. A Helló Sláger! reggeli műsor Esperes Ákossal, Hudák Anitával és Hepi Endrével szórakoztatják a hallgatókat. A Sláger Délelőtt műsort Somogyi Zoltán, A Sláger Délután műsorblokkot Dénes Tamás szerkeszti. Természetes a kívánságműsor sem hiányozhat a rádió kínálatából, ezt Sláger Kívánságműsor néven hallgathatják a hallgatók.

Sláger FM Rádió

Műsorok: Helló Sláger!, Sláger Délelőtt, Sláger Délután, Sláger Kívánságműsor, Sláger Arcok
Műsorvezetők: Esperes Ákos, Hudák Anita, Hepi Endre, Somogyi Zoltán, Dénes Tamás

A műsor szlogenje: Juventus a 103.9 Sláger FM – A legnagyobb slágerek változatosan

Juventus Rádió információk

Cím: Sláger FM
Médiaszolgáltatás elnevezése: Sláger Rádió
1134. Budapest, Róbert krt. 82-84.
Központi telefonszám: 06-1/237-5300
Adás telefonszám: 06-40/334-334
SMS: 06-30/30-30-103
Email elérhetőség: Hamarosan
A rádió internetes címe: http://www.juventus.hu
Facebook: https://www.facebook.com/juventusradio

Rádió frekvenciák:
103,9 MHz: Budapest és vonzáskörzete