Éjféltől megszűnt a Class FM rádió sugárzása

Tegnap volt az utolsó nap, amikor az éterből hallható volt Magyarország egyik leghallgatottabb kereskedelmi rádiója, a Class FM rádió. A mai naptól a  Class FM rádió frekvenciáin már nem hallgatható a rádió. Ennek oka, hogy a meg nem hosszabbított frekvenciaengedélyük a tegnap éjfélkor lejárt.A rádió kivonulásával, Simicska Lajos, aki jelenleg a Sláger Rádió Zrt. tulajdonosa, egy újabb piacról szorul ki.

A napokban sokat lehetett hallani a rádióról, hiszen a rádió népszerű reggeli műsorának, a Morning Show-nak botrányosan vetettek véget a tulajdonosok, és ezen az sem változtatott, hogy később próbálták megmagyarázni az okokat. A műsorvezetők jövője még nem ismert, de több forrás is arra utal, hogy Sebestyén Balázsék szépen lassan átkerülhetnek az Andy Vajna kezében lévő Rádió 1-hez.

A Class FM rádió mától már csak online elérhető

A Class FM rádió mától már csak online elérhető

A rádió még pénteken jelentette be, hogy nem adják fel, és folytatják mindazt amit elkezdtek, de már csak online, digitális formában.

A rádió utolsó perceiben DJ Whiteboy mondott pár búcsúszót, majd jött egy áthallásos dal, és megszólalt hazánk nemzeti Himnusza is. Ezután elnémult az egyetlen országos kereskedelmi rádió. Így mostantól az FM hullámsávon már csak állami rádiók foghatók: a Kossuth rádió, a Petőfi rádió és a Dankó Rádió. Az is biztos, hogy a közeljövőben ezeknek a rádióknak a hallgatottsági adatairól nem fogunk sokat megtudni, hiszen az MTVA nem hosszabbított szerződést a TNS Hoffmann-Mediameter konzorciummal, ugyanis a közönségmérést állami kézbe fogja venni a Médiatanács.

Az utolsó dal, ami a Class FM rádióban éjfél előtt elhangzott, a Köszönöm szépen, (hogy jó fej vagy) című sláger volt.

Természetesen oldalunkon továbbra is elérhető a Class FM online adása, így aki nem szeretne lemaradni a legjobb zenékről és kedvelte a műsorokat, az az alábbi linkre kattintva továbbélvezheti a rádiót:

Class FM rádió online

 

Nem szóltak még hozzá.

Üzenet írása

Üzenet szövege