A Rádió 1-en folytatódik a reggeli Morning Show

Hétfőtől újra szól az éterben a Class FM népszerű reggeli show-ja, a Morning Show. A műsorvezetők a régiek, viszont a név és a rádió változik.December 5-től a Rádió 1-en folytatódik Reggeli Show néven a népszerű reggeli műsor

December 5-től a Rádió 1-en Reggeli Show néven folytatódik a népszerű reggeli műsor (forrás: FB)

A november 19-én éjfélkor földi sugárzását megszüntető Class FM rádió népszerű reggeli műsora, a Morning Show hétfőtől a budapesti Rádió 1-en folytatja a hallgatók szórakoztatását. Erről december 1-jén döntöttek, amikor is aláírták a szerződést a műsorvezetők a Rádió 1 vezetőségével. A jogi névviták miatt a megszokott Morning Show ezentúl Reggeli Show néven fut tovább.

Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon Jani nem sokat pihenhetett, hiszen a jövő héten újra munkába állnak. A Class FM rádió megszűnése után írt cikkünkben már utaltunk arra, hogy várhatóan a Rádió 1-en fog folytatódni a Morning Show. A reggeli show műsor új névvel, de a megszokott szereplőkkel hétfőn lesz először hallható.

A műsorvezetők számára a választás nem volt véletlen, hiszen a Rádió 1 az egyik legnagyobb lefedettséggel rendelkező kereskedelmi rádió. A Médiatanács még november 15-től adott engedélyt, hogy az eredeti budapesti frekvencia mellett további hat hálózatba kapcsolódhasson be a rádió. Ennek következtében a Rádió egy műsorai naponta közel 20 órában Baja, Dunaföldvár, Paks, Szekszárd, Győr, Tihany, Miskolc, Heves és Nyíregyháza környékén is hallhatók, így mintegy 2,5 millió hallgatóhoz jut el naponta.

„Nagy megtiszteltetés, hogy az ország legkedveltebb műsorvezetői a Rádió 1-en folytatják. Biztos vagyok benne, hogy a Reggeli Show a Rádió 1 hálózat reggeli sávjában a hallgatóinknak minőségi rádiózást, üzleti partnereinknek értéket és megbízhatóságot fog biztosítani. A megállapodás értelmében Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri változatlanul innovatív, vidám, színes, informatív reggeli műsorral szórakoztatják majd a hallgatókat”- nyilatkozta Bakai Mátyás a Radio Plus Kft. ügyvezető igazgatója.

A megszűnés után olyan pletykák is keringtek a médiában, hogy a Morning Show a magyar közmédia rádiójában, a Petőfi Rádióban folytatódik. Az MTVA közleményében viszont ezt cáfolta: „Mindvégig ismertük Sebestyén jellemét és közmédiával összeegyeztethetetlen, nívótlan viccelődéseit, így soha, ötletszinten jutott senkinek sem eszébe, hogy vele kellene erősíteni a Petőfin. „.

A Rádió 1 műsorát, és a megújult Reggeli Show műsorát nálunk is hallgathatjátok itt:

Rádió 1 – Reggeli Show hallgatása

 

1 hozzászólás

  1. Gyula szerint:

    Székesfehérvár és a velencei-tó kőrnyékény melyik frekvencián fogható a Rádió1 ?

     

Üzenet írása

Üzenet szövege