Class FM – Online

 

A Class FM rádió Magyarországon országos lefedettséggel rendelkező kereskedelmi rádió, mely műsorszórását 2009. november 19-én kezdte meg. Azóta Magyarország egyik leghallgatottabb országos rádiója, melynek leghallgatottabb reggeli műsora a Morning-Show volt Sebestyén Balázzsal, Vadon Jánossal és Rákóczi Ferenccel. 2016. november 19-én éjfélkor a rádió földi sugárzása megszűnt, így jelenleg csak online formában érhető el a Class FM rádió.

Class FM online

A ClassFM az ORTT által a korábbi Danubius Rádió által használt frekvencia csomag használatára kiírt pályázatból került ki győztesen. Így lett Magyarország egyik országosan lefedett rádiója. A rádió elsődleges célcsoportja a 35 év feletti vidéki és családos emberek voltak. Az Advenio Zrt. még az indulás előtt megállapodott a Danubius rádió legnevesebb műsorvezetőivel, köztük Sebestyén Balázzsal és Jáksó Lászlóval.

A Class FM Online leghallgatottabb műsorai közé tartozik a Morning Show Sebestyén Balázzsal, Vadon Jánossal és Rákóczi Ferenccel és a Class FM kívánságműsor Abaházi Csabával. A hétvégén sem maradnak a hallgatók zene nélkül, ekkor délelőttönként Argyelán Kriszta szórakozt a Class Hétvégével. Délután pedig kezdődik a sokak által kedvelt Class Kívánságműsor Garami Gáborral. A szombati és a vasárnapi estéket White Boy biztosítja, este 8 és 11 óra között a legjobb Class Mixek szólnak a rádióban. Vasárnak Kiss Orsi vezetésével indul a Class Night.

Class FM Morning Show

Forrás: classfm.hu

A Class FM Morning-Show műsora minden hétköznap reggel 6 és 10 óra között szórakoztatja a Class FM rádió hallgatóit.  Az állandó 06-1-555-5500-ás telefonszámon bárki betelefonálhat és hozzászólhat az éppen aktuális témához. A műsor állandó vendégei közé tartozik Kasza Tibi és Tóth Gábor.

Class FM rádió

Műsorlista: Morning Show, Class Kívánságműsor, Class Délután, Class Mix, Class Night, Class Kultúra, Class Dance Chart, Class Kultúra Extra, Class hétvége, Class kívánságműsor, Class 40, Class Mix, Class Night, Class Magyarok, Class Remix.
Műsorvezetők:  Sebestyén Balázs, Vadon János, Rákóczi Ferenc, Abaházi Csaba, Vágó Piros, White Boy, Szani Roland, Argyelán Kriszta, Garami Gábor, Kovács Áron, Kiss Orsi

Class FM információk

Cím: Class FM – Advenio Zrt.
1089. Budapest, Üllői út 102.
Telefon: 06-1/555 55-00
Email elérhetőség: classfm@classfm.hu
A rádió internetes címe: http://www.classfm.hu
Facebook: https://www.facebook.com/classfm.hu

Rádió frekvenciák:
89 MHz: Kaposvár
93.6 MHz: Nagykanizsa
94.9 MHz: Szeges
98.3 MHz: Miskolc
98.4 MHz: Szekszárd
100.5 MHz: Kab-hegy
101.1 MHz: Debrecen
101.4 MHz: Győr
101.6 MHz: Komádi
102.0 MHz: Sopron
103.3 MHz: Budapest
103.5 MHz: Tokaj
104.7 MHz: Kékes
105.5 MHz: Pécs